Η Leica S, είναι η νέα μεσαίου φορμά μηχανή της Leica


Η  Leica S, είναι η νέα μεσαίου φορμά μηχανή της Leica

Η Leica ανακοίνωσε την νέα μεσαίου φορμά μηχανής της, S, καθώς και τρεις νέους φακούς για το συγκεκριμένο σύστημα: τον υπερευρυγώνιο Leica Super-Elmar-S 24 mm f/3.5 ASPH, τον Leica Vario-Elmar-S 30-90 mm f/3.5-5.6 ASPH και τον Leica TS-APO- Elmar-S 120 mm f/5.6 ASPH. tilt/shift lens.
Η νέα μηχανή βασίζεται στον αισθητήρα Leica Pro Format, μεγέθους 30×45 mm, των 37.5 megapixels.  H Leica υποστηρίζει ότι ο θόρυβος στα υψηλά ISO έχει ελαττωθεί αν και η ρύθμιση του φτάνει μόλις στα 1600.  Ο συγχρονισμός flash φτάνει το 1/1000!!  Το buffer της μηχανής έχει ενισχυθεί στα 2GB και η ταχύτητα μεταφοράς στα 166MB/s, που σημαίνει ότι μπορούμε να τραβήξουμε συνεχόμενα  32 RAW αρχεία!  Έχει ενσωματωμένο GPS και οθόνη 3″ και ανάλυσης 920.000 dots!  Το οφθαλμοσκόπιο καλύπτει το 98% του κάδρου μας και το σώμα είναι ανθεκτικό σε υγρασία και σκόνη.  Το νέο θηρίο της Leica αναμένεται τους επόμενους μήνες στην τιμή των 18.000€!  Τι λέτε?  Θα αγοράσετε?

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica S
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

6 σχόλια

  • #
    1

    μήπως έκανες κανένα λάθος στην τιμή???? :O

  • #
    1

    US $21,950 θα κάνει λέει το dpreview! για μεσαίου φορμά δεν είναι και πολύ ακριβή!

  • #
    1

    για να καταλάβω δλδ…τι παραπάνω έχει αυτή η μηχανή από την D4 τη δικιά σου?????

  • #
    1

    έχει κάτι??γτ προσπαθώ να βρω από χθες στο ίντερνετ κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά της αλλά τπτ….δε ξέρω αν είναι χειροποίητη,εκεί ίσως να πάω πάσο,αλλά και έτσι να είναι είναι τρελά τα λεφτά….lol!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!