Νέα Panasonic LUMIX DMC-GH3 από την Panasonic


Νέα Panasonic LUMIX DMC-GH3 από την Panasonic

Νέα Digital Single Lens Mirrorless (DSLM) με εναλλάξιμους φακούς από την Panasonic!  Η LUMIX DMC-GH3 έχει αισθητήρα Four Thirds (17.3 x 13 mm), CMOS των 16.1 megapixels με δυνατότητα ρύθμισης του ISO από 200 μέχρι 12.800!  Προσανατολισμένη και στην λήψη video, καταγράφει Full HD 1920×1080 στα 60fps και είναι εξοπλισμένη με υποδοχή μικρόφωνου και ακουστικών!  Ακόμα, κατά την διάρκεια του video έχουμε συνεχή αυτόματη εστίαση και συνεχή αναγνώριση προσώπων εξασφαλίζοντας ότι η εστίαση δεν θα χαθεί.  Η ταχύτητα του κλείστρου είναι στα 6 καρέ το δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση, ενώ στα 4 megapixels μπορεί να φτάσει στα 20!  Το σώμα ανθεκτικό σε νερό και σκόνη εξασφαλίζει ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στις πιο δύσκολες συνθήκες.  Η οθόνη είναι μεταβλητής γωνίας 3″ και ανάλυσης 614,000 dots και το οφθαλμοσκόπιο είναι ηλεκτρονικό, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 1,744K dots!  Όπως όλες οι μηχανές που ανακοινώνονται εδώ και μερικές εβδομάδες η GH3 έχει ενσωματωμένο WiFi και σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στην υπηρεσία της Panasonic, LUMIX CLUB Cloud Sync Service, για να είστε βέβαιοι ότι δεν θα της χάσετε για κάποιο λόγο.  Επίσης είναι δυνατός ο έλεγχος της λειτουργίας της μηχανής από απόσταση μέσω smartphone ή tablet!  Τιμή και διαθεσιμότητα αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!