Η νέα Full Frame μηχανή της Sony, Sony Alpha SLT-A99, παρουσιάστηκε και επίσημα!


Η νέα Full Frame μηχανή της Sony, Sony Alpha SLT-A99, παρουσιάστηκε και επίσημα!

Επιτέλους η νέα ναυαρχίδα της Sony, η Full Frame DSLT-A99 παρουσιάστηκε σήμερα  στο San Diego!  Η μηχανή τεχνολογίας DSLT (Digital Single Lens Translucent, δηλαδή με ημι-διαφανή σταθερό καθρέπτη) αναμενόταν εδώ και καιρό και το διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της! Ας της ρίξουμε μια προσεκτική ματιά!
Καρδιά της μηχανής είναι ο νέος αισθητήρας εικόνας, μεγέθους Full frame (35.8 x 23.8 mm) και τεχνολογίας Exmor®  CMOS στα 24.3 megapixels, ο οποίος λειτουργεί σε αρμονία με τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ!  Ο συνδυασμός μας επιτρέπει να ανεβάζουμε το ISO μέχρι 25600 και να επιτυγχάνουμε την ταχύτητα των 6 καρέ το δευτερόλεπτο!  Καινοτομία όπως ισχυρίζεται η Sony είναι το διπλό σύστημα αυτόματης εστίασης που επιτρέπει την γρήγορη και ακριβή εστίαση!  Στο video η μηχανή προσφέρει Full HD στα 60fps με δυνατότητα συνεχούς εστίασης κατά την διάρκεια λήψης και άμεσης μετάδοσης με χρήση καλωδίου HDMI!  Το ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο EVF XGA OLED Tru-Finder™ με 100% θέαση του κάδρου και η οθόνη 3″, τεχνολογίας TFT Xtra Fine color LCD με ανάλυση 1229k-dots κάνουν εύκολο το καδράρισμα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες!  Αρκετά ελαφριά, μόλις 812 g και με μπαταρία λιθίου, NP-FM500, αυτονομίας 500 λήψεων το νέο διαμάντι της ιαπωνικής εταιρείας μπορεί να σας ακολουθήσει και στις πιο μακρινές φωτογραφικές διαδρομές!  Η τιμή της αναμένεται να είναι κοντά στα 2.800,00€ και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο!  Μαζί θα κυκλοφορήσουν και τα αξεσουάρ της όπως το battery grip, VG-C99AM (350,00€)!

Ταυτόχρονα η Sony ανακοίνωσε τα εξής:

1. τον νέο φακό 300mm F2.8 G SSM II (SAL300F28G2)!  Ο νέος τηλεφακός με επίστρωση Nano AR θα κοστίζει κοντά στα 7.500,00€!

2. το νέο flash HVL-F60M με GN=60 και ενσωματωμένο Led Light στα 500,00€!

3. το νέο HVL-RL1 Ring Light για μακροφωτογραφίσεις στα 350,00€!

4. το νέο RMT-DSLR2 Remote Commander για ασύρματη απελευθέρωση του κλείστρου (είτε για φωτογραφίες είτε για video) στα 30,00€!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!