1o PTTL Photo MeetUp: Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η νέα ναυαρχίδα της Olympus


1o PTTL Photo MeetUp: Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η νέα ναυαρχίδα της Olympus

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1o PTTL Photo MeetUp, η πρώτη συνάντηση των αναγνωστών του μεγαλύτερου ελληνικού φωτογραφικού site, στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το pttlgr υποδέχτηκε στο Καφωδείο Ελληνικό τους ανθρώπους της Olympus και τους δεκάδες φωτογράφους – φίλους που δήλωσαν συμμετοχή και όλοι μαζί είδαμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στις mirrorless μηχανές, Olympus OM-D E-M1 Mark II.

pttlgr

vvp-008

vvp-007

vvp-004

vvp-003

vvp-002

vvp-001

vvp-005

stratos

O Product Manager της εταιρείας στην Ελλάδα, κ.Αγερίδης Σάκης, μίλησε για τη νέα μηχανή της Olympus και ο φωτογράφος της Olympus κ.Μαρινάκης Γιώργος παρουσίασε φωτογραφίες που έκανε με την μηχανή σε πρόσφατο event της ιαπωνικής εταιρείας στη Ρόντα της Ισπανίας.

Εκ μέρους του pttlgr είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα sample δείγμα της μηχανής για μερικές ημέρες και να πω την άποψη μου για την Olympus OM-D E-M1 Mark II, παρουσιάζοντας εικόνες από την Κερκίνη και τον τελευταίο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του ΠΑΟΚ για το UEFA Europe League απέναντι στην ομάδα της Liberec.

vvp-001

vvp-002

vvp-003

vvp-004

vvp-005

vvp-006

vvp-007

vvp-008

vvp-009

vvp-010

vvp-011

Επιπλέον μία μικρή παρουσίαση έκανε και ο Strato Agiani, o οποίος είχε χρησιμοποιήσει την Olympus OM-D E-M1 (το πρώτο μοντέλο), στο πολύ ιδιαίτερο project, THE BRISTOL SCOUT.

pttlgr-stratos

airsea-show-bristol-scout-56

airsea-show-bristol-scout-3

bristol-scout

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις από τους φωτογράφους σχετικά με τη νέα μηχανή της Olympus και τις δυνατότητες της.

Το 1o PTTL Photo MeetUp έκλεισε με φωτογράφιση των παρευρισκομένων στο GoPhotoBooth!

gophotobooth-3

gophotobooth-1

gophotobooth

gophotobooth-4

Ευχαριστούμε την Olympus για τη δυνατότητα να δούμε από κοντά τη νέα Olympus OM-D E-M1 II και τους φωτογράφους Βασίλη Δημάκη και Κώστα Πούλιο για τη φωτογραφική κάλυψη του 1ου μας Photo MeetUp!

Φυσικά ευχαριστούμε τον Κώστα Βλαχάκη του partner site Techblog.gr που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το 1o PTTL Photo MeetUp!

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βρεθήκατε στο 1o PTTL Photo MeetUp! Διαδώστε τη Φωτογραφική Γνώση!

Print

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPhotoBooth pttlgr MeetUp
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.Ευελπιστούμε κ σε άλλα photo meeting…!!!!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!