To Abobe Creative Cloud έφτασε σχεδόν τους 2 εκατομμύρια συνδρομητές


To Abobe Creative Cloud έφτασε σχεδόν τους 2 εκατομμύρια συνδρομητές

Ο νέος τρόπος συνδρομητικής χρήσης των λογισμικών της αμερικανικής εταιρείας είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην φωτογραφική κοινότητα με την ανακοίνωση του, ενώ η επίθεση από hackers και η κλοπή στοιχείων των χρηστών ήταν ένα μεγάλο πλήγμα στην αξιοπιστία του.

Σύμφωνα όμως με τα οικονομικά αποτελέσματα τη Adobe για το πρώτο τρίμηνο του 2014, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Creative Cloud (CC) αυξήθηκαν 22% ή 405.000 συνδρομητές από το τέλος του 4 τριμήνου του 2013. Συνολικά 1.844.000 συνδρομητές αυτή τη στιγμή πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για το Creative Cloud. Μάλιστα η Adobe ξεπέρασε των στόχο εσόδων των 950 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε θέσει, “πιάνοντας” το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Την αύξηση των χρηστών πρέπει να ωφέλησε και η κίνηση της Adobe να προσφέρει το Photoshop Photography Program, με δυνατότητα χρήσης του Adobe Photoshop και Adobe Lightroom μόνο με 10 δολάρια τον μήνα, προσφορά που έχει δεχτεί πολλές παρατάσεις και τρέχει ακόμα μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε γίνει συνδρομητής στο Adobe Creative Cloud; Αν ναι τι σας αρέσει σχετικά με την νέα υπηρεσία της Adobe και αν όχι για πιο λόγο;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Imaging-Resource
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!