Διαθέσιμα τα Adobe Camera Raw 8.6 και Adobe DNG Converter 8.6, Release Candidates


Διαθέσιμα τα Adobe Camera Raw 8.6 και Adobe DNG Converter 8.6, Release Candidates

Στο νέο Adobe Camera Raw 8.6 έχει προστεθεί υποστήριξη για τις Nikon D810, Panasonic LUMIX DMC-GH4 και Panasonic LUMIX DMC-FZ1000, αλλά και νέα profile φακών. Επιπλέον έχουν προστεθεί νέα color profiles για τις Sony DSC-RX100 III, Sony A7S (ILCE-7S) και Sony Alpha SLT-A77 II (ILCA-77M2).
Τέλος έχουν διορθωθεί διάφορα bugs που παρουσιάστηκαν στις προηγούμενες εκδόσεις.

Μπορείτε να βρείτε το Adobe Camera Raw 8.6 Release Candidate για το Adobe Photoshop CS6 (αλλά και το Adobe DNG Converter 8.6 Release Candidate) εδώ και για τα Adobe Photoshop CC και Adobe Photoshop CC 2014 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!