H Adobe αναβαθμίζει το Creative Cloud και παρουσιάζει το Adobe Stock


H Adobe αναβαθμίζει το Creative Cloud και παρουσιάζει το Adobe Stock

H 16η έκδοση του Adobe Photoshop φέρνει την νέα τεχνολογία dehaze, για αφαίρεση της ομίχλης από φωτογραφίες, τις δυνατότητες του οποίου που η Adobe είχε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό. Επιπλέον το νέο εργαλείο μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, προσθέτοντας ομίχλη σε εικόνες.
Ακόμα έχουμε την βελτίωση της λειτουργίας του Healing tool, της λειτουργίας content aware και των blur effects.

Στο Adobe Lightroom και μόνο για τους συνδρομητές του Creative Cloud έχουμε την προσθήκη του νέου εργαλείου dehaze.

Όσο αφορά τα προγράμματα επεξεργασίας video της Adobe, στο Adobe Premiere Pro CC προστέθηκε το panel Lumetri Color για εύκολη και ακριβή διόρθωση χρωμάτων και το Morph Cut, ένα ειδικό εργαλείο για την δημιουργία video συνεντεύξεων με την χρήση σφηνών.
Στο After Effects CC προστέθηκε η Uninterrupted Preview, για απόλυτο έλεγχο κατά την αναπαραγωγή των τελικών δημιουργιών, ενώ προστέθηκε και ο Adobe Character Animator, ο οποίος φέρνει στην ζωή φιγούρες 2D, χρησιμοποιώντας μία web camera.

Τέλος στα πλαίσια της μεγάλης αυτής αναβάθμισης η Adobe παρουσιάζει το νέο Adobe Stock (αποτέλεσμα της εξαγοράς της Fotolia), από το οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 40 εκατομμύρια εικόνες μέσω των εφαρμογών του Creative Cloud, με έκπτωση μέχρι 40%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!