Νέα ημερομηνία ανακοίνωσης του Adobe Lightroom 6


Νέα ημερομηνία ανακοίνωσης του Adobe Lightroom 6

Έτσι μετά τις 9 και τις 20 Μαρτίου φαίνεται ότι τελικά το νέο λογισμικό της Adobe θα ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου.

Πλέον βέβαια μιλάμε με στοιχεία που περιλαμβάνουν την καταχώρηση σε αυστραλιανή ιστοσελίδα πώλησης εξοπλισμού (tlconline.com.au) και την οποία μας γνωστοποίησε η ιστοσελίδα FujiRumors.

adobe-lightroom-6

Το νέο Adobe Lightroom 6 θα είναι συμβατό με συστήματα Windows 7, 8, 8.1 και Mac OS X v10.8, v10.9, v10.10 και θα έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες και βελτιώσεις όπως:
– καλύτερη απόδοση και πιο γρήγορη απόκριση
– δημιουργία πανοραμικών εικόνων
– δημιουργία HDR εικόνων
– δυνατότητα δημιουργίας slide shows με φωτογραφίες και videos
– βελτιωμένη δυνατότητα δημιουργίας web gallery
– νέα βούρτσα φίλτρων
– βελτιωμένη healing βούρτσα
– αυτόματη διόρθωση των εικόνων με στραβό ορίζοντα (ακόμα και χωρίς να υπάρχει ο ορίζοντας στις φωτογραφίες
– δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων (επιλέγουμε ένα πρόσωπο σε μία εικόνα και το πρόγραμμα βρίσκει το ίδιο πρόσωπο σε όποια άλλη εικόνα υπάρχει
– δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης σε κοινωνικά δίκτυα

Aναμένεται να διατίθεται στη τιμή των 130 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

FujiRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!