Adobe Lightroom Mobile (iPhone)


Adobe Lightroom Mobile (iPhone)

Αξιολόγηση (No Ratings Yet)
Loading...
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία : Φωτογραφία
Μέγεθος αρχείου: 61MB
Συμβατό λειτουργικό: iOS 8.1 ή ανώτερο
Τελευταία ενημερωμένη έκδοση: 2.3.1, 6 Μαΐου 2016

Το Adobe Lightroom Mobile είναι η mobile έκδοση του δημοφιλούς Adobe Photoshop Lightroom για την επεξεργασία και οργάνωση φωτογραφιών σε iPhone.

Προσφέρει την δυνατότητα επεξεργασίας RAW αρχείων από DSLR μηχανές και φωτογραφιών που δημιουργούνται με το iPhone. Ο χρήστης έχει στα χέρια του μερικά από τα εργαλεία και τα presets που υπάρχουν στην Desktop έκδοση του Adobe Photoshop Lightroom. Παράλληλα μπορεί να συγχρονίσει τις αλλαγές που κάνει σε φωτογραφίες και συλλογές στο iPhone με τον Η/Υ του ή να κοινοποιήσει τις εικόνες που θέλει στα κοινωνικά δίκτυα.

Με το Adobe Lightroom Mobile έχετε τη δυνατότητα να:
– δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες σε δευτερόλεπτα με τα εργαλεία από μια τεράστια γκάμα από προεπιλογές έως ισχυρές προηγμένες ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.
– πειραματιστείτε ελεύθερα με αλλαγές, καθώς η αρχική σας εικόνα μπορεί να επανέλθει στην αρχική της μορφή ανά πάσα στιγμή, με ένα μόνο πάτημα.
– απαθανατήσετε εκπληκτικό στιγμές με την in-app Adobe κάμερα και να τις επεξεργαστείτε.
– μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας σε σθνδιασμό με το Adobe Photoshop Fix.

Το μέγεθος του Adobe Lightroom Mobile είναι 61MB και είναι συμβατό με εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος iOS 8.1 ή ανώτερο.
Βρίσκεται στην έκδοση 2.3.1 και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες του Adobe Creative Cloud.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Lightroom mobile iOS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!