Η Adobe “τα άκουσε”, σύντομα νέο update στο Lightroom


Η Adobe “τα άκουσε”, σύντομα νέο update στο Lightroom

Πλην του γεγονότος ότι δημιούργησε προβλήματα κρασαρίσματος, τα οποία διορθώθηκαν με νέο update, οι φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο δεν υποδέχτηκαν καθόλου καλά την νέα λειτουργία εισαγωγής φωτογραφιών στο λογισμικό.

Οι χιλιάδες αντιδράσεις για τη νέα λειτουργία εισαγωγής έκαναν την Adobe να το ξανασκεφτεί και σύμφωνα με άρθρο στο blog της αναμένουμε να κυκλοφορήσει νέο update για να επαναφέρει τον παλιό τρόπο εισαγωγής φωτογραφιών.

Μέχρι τότε και για όσους δεν μπορούν να περιμένουν η εταιρεία μας δείχνει τον τρόπο για να εγκαταστήσουμε την προηγούμενη έκδοση του Lightroom, 6.1.1. Δείτε εδώ.

Εσείς πως βρήκατε τη νέα λειτουργία εισαγωγής φωτογραφιών του Lightroom; Προτιμούσατε τον παλιό τρόπο;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Lightroom Software Updates

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Εμένα μου αρέσει.Και μετά το τελευταίο update το πρόγραμμα πετάει.Ελπίζω να μην έχω τα ίδια πάλι με το επόμενο update…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!