Νέο update για το Lightroom, συγνώμη ζητάει η Adobe


Νέο update για το Lightroom, συγνώμη ζητάει η Adobe

Το bug που προκαλούσε το κρασάρισμα του προγράμματος διορθώθηκε, οπότε όσοι δεν έχετε ακόμα αναβαθμίσει το Adobe Lightroom με την νέα έκδοση που δίνεται μέσω του Creative Cloud θα πρέπει να το κάνετε άμεσα.

Μαζί με την ανακοίνωση του νέου update ο Tom Hogarty και η ομάδα Lightroom Management ζητάει συγνώμη για το όλο θέμα από τους χρήστες του προγράμματος.

Βέβαια πολλές είναι οι αντιδράσεις και τα σχόλια των χρηστών, πολλά από τα οποία επικεντρώνονται στο γεγονός ότι από την νέα έκδοση έχουν αφαιρεθεί μερικά χαρακτηριστικά στην διαδικασία εισαγωγής εικόνων στις βιβλιοθήκες του Lightroom, όπως η δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας αφαίρεσης της κάρτας μνήμης (eject memory card) με το τέλος της διαδικασίας εισαγωγής.

Εσείς κάνατε το update και αν ναι ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Lightroom Software Updates

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Επιτέλους…Πετάει!!!
    Tom Hogarty και ομάδα Lightroom Management σας συγχωρώ και ελπίζω να μην έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά ξανά στο μέλλον. :P

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!