Adobe Photoshop CC και Lightroom 5 με 12.29 ευρώ τον μήνα για ΟΛΟΥΣ


Adobe Photoshop CC και Lightroom 5 με 12.29 ευρώ τον μήνα για ΟΛΟΥΣ

Είχαμε δει την προσφορά που είχε κάνει η Adobe, προσφέροντας στους νόμιμους κατόχους του Photoshop (έκδοση CS3 και νεώτερες), ειδική συνδρομή για απόκτηση του Photoshop CC και του Lightroom 5 με 9.99 δολάρια τον μήνα για συνδρομή ενός έτους.
Φυσικά πολλοί φωτογράφοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους γιατί η αμερικανική εταιρεία περιόρισε την προσφορά της μόνο στους φωτογράφους που είχαν ήδη κάποια έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος και φαίνεται ότι η Adobe τους άκουσε.
Από σήμερα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου ΟΛΟΙ οι φωτογράφοι μπορούν να αποκτήσουν την ειδική αυτή τιμή, η οποία για κάποιο λόγο είναι 12.29 σε ευρώ (μαζί με τον φόρο), μαζί με 20 GB αποθηκευτικό χώρο στο Cloud και τη δυνατότητα να φτιάξουν την δική τους φωτογραφική ιστοσελίδα μέσω της πλατφόρμας Behance ProSite.
Με την λήξη της προσφοράς των 12 αυτών ημερών, η δυνατότητα απόκτησης της ειδικής αυτής συνδρομής θα είναι ξανά διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν στην κατοχή τους, νόμιμα, κάποια έκδοση του Photoshop από το CS3 και μετά.
Επίσης σύμφωνα με την Adobe η τιμή των 12.29€ τον μήνα για πρόσβαση στα Adobe Photoshop CC και Lightroom 5 δεν θα ισχύσει μόνο για τον πρώτο χρόνο, αλλά θα ισχύει για πάντα, αρκεί να μην γίνει διακοπή της συνδρομής (After the first 12 months, we will automatically renew your contract based on the current price of the offering).

Αν σας ενδιαφέρει η προσφορά μην χάνετε χρόνο αλλά πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Μετά απο πολύ σκέψη, είπα να το αγοράσω… καθώς με το προηγούμενο καθεστώς το κόστος ήταν απαγορευτικό μεν, αλλά το είχες για “πάντα”. Το για πάντα όμως δεν ίσχυε στην πράξη καθώς έβγαιναν νέα εργαλεία κτλ όπου είτε πάλι έπρεπει να πληρώνεις τις αναβαθμίσεις είτε να καταντήσει δεινόσαυρος.

    Τώρα ξέρω ότι βρέξει χιονίσει, θα έχω όλα τα updates , και μου κοστίζει 10ευρώ… το οποίο στην τελική για έναν επαγγελματία είναι μηδαμινό για αυτά που σου προσφέρει.

  • #
    1

    Με ποιον τροπο ,θα μπορουσα να αποκτησω την εκδοση του lightroom και photoshop και με τι κοστος!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!