Εκπληκτική φάρσα σε στάση λεωφορείου με live χρήση του Adobe Photoshop


Εκπληκτική φάρσα σε στάση λεωφορείου με live χρήση του Adobe Photoshop

Η Adobe βρήκε ένα πολύ ωραίο τρόπο να προωθήσει την εκδήλωση της, Adobe Creative Days.  Σε μία στάση λεωφορείου στη Σουηδία, έστησε μία πολύ καλοστημένη φάρσα και κατέγραψε τις αντιδράσεις των έκπληκτων ανθρώπων που συμμετείχαν εν αγνοία τους.  Ένα μικρό βαν, παρκαρισμένο απέναντι από τη στάση και εξοπλισμένο με Η/Υ που έτρεχε το Photoshop, σε συνδυασμό με τον ειδικό στο πρόγραμμα Erik Johansson, κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους που περίμεναν στη στάση να χαμογελάσουν.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Photoshop Photoshop
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!