Ο φωτορεαλισμός της παρακάτω εικόνας θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα


Ο φωτορεαλισμός της παρακάτω εικόνας θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα

Δείτε προσεκτικά την εικόνα του άρθρου μας και απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση μας.
Η εικόνα του διάσημου ηθοποιού Morgan Freeman που βλέπετε είναι φωτογραφία η ζωγραφιά;

Όσοι απαντήσατε ότι είναι φωτογραφία θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε και για να σας βοηθήσουμε θα σας δείξουμε το video που ακολουθεί. Ο Kyle Lambert, δημιούργησε την παραπάνω φωτορεαλιστική εικόνα χρησιμοποιώντας ένα iPad Air, την εφαρμογή Procreate και το δάχτυλο του. Ο Kyle έκανε περισσότερες από 285.000 πινελιές (brushstrokes) και μετά από 200 ώρες κατάφερε να δημιουργήσει το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπετε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

7 σχόλια

  • #
    1

    εντάξει είναι τέλειο!!!! O_O

  • #
    1

    Νομιζω οτι ο τυπος μας δουλευει χοντρα!!!
    Μπορει να μου εξηγησει γιατι, αφου εφτιαξε ολη την εικονα με το δαχτυλο!!?? γιατι εβαλε και την αντανακλαση του φλας στο ματι? Για να φαινεται πιο ρεαλιστικο?????
    Και αν κανει τετοιες μαγειες με ενα iPad και το δαχτυλο, τι μπορει να κανει με ενα βαρβατο desktop και πενακι? Την Δευτερα παρουσια του Μιχαηλ Αγγελου?

  • #
    1

    Καραμπινατο animation από Photoshop. Όποιος γνωριζει τα βασικά δεν πρεπει να έχει καμία αμφιβολία. Αν ο τύπος το εκανε στπ ipad σιγουρα θα μ,πορούσε να βιντεοσκοπήσει την όλη προσπάθεια παρουσία τρίτων , υπάρχε κατι τέτοιο ;

    • #
      1

      από όσο ξέρω όχι. Λες δηλαδή fake? πολύ πιθανόν αλλά αν είναι αληθινό είναι απίστευτο. πάντως αν είναι ψεύτικο αργά ή γρήγορα θα διαρρεύσει κάτι σχετικά.

      • #
        1

        Νομιζω οτι ηδη υπαρχει καποιο βιντεο στο youtube που λεει οτι μαλλον ειναι fake και εξηγει καποια τεχνικα αλλα ειναι στα γαλλικα και με τα γαλλικα δεν τα παω και πολυ καλα…

      • #
        1

        χμμμ..θα το ψαξουμε το θεμα! ευχαριστουμε για το tip!

  • #
    1

    η τεχνολογια κατεστρεψε το ανθρωπινο ταλεντο δυστηχος

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!