Αυτή είναι η κάμερα του νέου Apple iPhone 5S


Αυτή είναι η κάμερα του νέου Apple iPhone 5S

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Apple iPhone 5S, το οποίο θα έρθει στη χώρα μας μέσα στον Οκτώβριο.

Η νέα έκδοση του smartphone της αμερικάνικης εταιρείας, το οποίο έχει το δικό του ρεύμα στη φωτογραφία, με ορκισμένους iPhone φωτογράφους, δικό του διεθνή διαγωνισμό και με πολλές φωτογραφικές εταιρείες να παράγουν ειδικά φωτογραφικά αξεσουάρ για αυτό, έχει μία νέα εξελιγμένη κάμερα και αναβαθμισμένες φωτογραφικές δυνατότητες.
Η νέα κάμερα έχει ανάλυση 8 megapixels με νέο CMOS, BSI, αισθητήρα, ο οποίος είναι 15% μεγαλύτερος από αυτόν του προηγούμενου μοντέλου και φακό με μέγιστο διάφραγμα f/2.2. Τα στοιχεία αυτά δίνουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τις φωτεινές περιοχές μίας φωτογραφίας και λιγότερο θόρυβο στα υψηλά ISO.
Το iPhone 5S είναι εξοπλισμένο με νέο διπλό, “True Tone”, LED flash, το οποίο υπόσχεται σωστά χρώματα και φωτογραφίες που δεν χαλάνε από την λάμψη του. Για να το πετύχει αυτό η κάμερα μετράει τη θερμοκρασία χρώματος του κάδρου και προσαρμόζετε ανάλογα, βάση των περίπου 1.000 συνδυασμών που έχει στις βάσεις δεδομένων της.
Ακόμα το νέο iPhone έχει λειτουργία συνεχούς λήψης (burst) με ταχύτητα 10 καρέ το δευτερόλεπτο και η κάμερα επιλέγει να σας προτείνει τις καλύτερες από αυτές.
Τέλος το iPhone 5S μπορεί να καταγράψει video Full HD, 1920×1080 pixels/ 30 fps, ενώ έχει τη δυνατότητα και εγγραφής slow-motion, 720p HD video, στα 120fps.

Ακολουθούν δείγματα φωτογραφιών από το νέο iPhone 5S.

iPhone 5S sample photo

iPhone 5S sample photo

iPhone 5S sample photo

iPhone 5S sample photo

iPhone 5S sample photo

iPhone 5S sample photo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Τρομερά ικανοποιητική κατά την γνώμη μου.
    Πολύ ωραίο στοιχείο είναι και η δυνατότητα slow motion 120fps.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!