Aputure VS-1 Video Monitor (Hands on video)


Aputure VS-1 Video Monitor (Hands on video)

Η λήψη video με DSLR έχει μπει για τα καλά στη φωτογραφική μας ζωή και τα αξεσουάρ που εμφανίζονται για να μας βοηθήσουν είναι πλέον πολλά. Συνεχίζοντας τη προσπάθεια μας να σας παρουσιάσουμε όσα μπορούμε να βρούμε στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της Aputure στην Ελλάδα (Χ.Αλεξάνδρου και ΣΙΑ Ε.Ε.), μας προμήθευσε με το νέο video monitor, της κινεζικής εταιρείας VS-1.
Το VS-1 είναι ένα εξωτερικό video monitor των 7″, με πάχος 23 χιλιοστών και ανάλυση 800×400. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή για τα χρήματα που καλούμαστε να διαθέσουμε και μας δίνεται η δυνατότητα να το συνδέσουμε με διαφορετικές μηχανές και videocamera μέσω των υποδοχών HDMI, YPbPr & AV (Audio/Video1/Video2). Έχει υποδοχή για ακουστικά αλλά και υποδοχή USB, για μελλοντική αναβάθμιση του Firmware του. Μέσω του Menu ή των βολικών συντομεύσεων που υπάρχουν, μπορούμε εύκολα να ρυθμίσουμε ήχο, φωτεινότητα, αντίθεση και αναλογία (16:9/4:3/πλήρης οθόνη).
Το VS-1 τροφοδοτείται μέσω μετασχηματιστή ρεύματος που παρέχεται στο κουτί του, αλλά και μέσω μπαταρίας λιθίου που μπορούμε να αγοράσουμε έξτρα. Μάλιστα αν έχουμε την μπαταρία στο μόνιτορ και το έχουμε συνδέσει με ρεύμα, τότε η μπαταρία μας φορτίζει.
Το Aputure VS-1 κοστίζει 228 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στα ελληνικά καταστήματα. Στο κουτί του περιλαμβάνεται ειδικός προσαρμογέας για την τοποθέτηση του σε hot-shoe υποδοχή και ειδικό σκίαστρο.
Δείτε το video και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Aputure VS-1

Aputure VS-1

Aputure VS-1

Aputure VS-1

Aputure VS-1

Aputure VS-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aputure Aputure VS-1 Hands on
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    …does anyone know if the V-Screen VS-1 – 7-Inch Digital Video LCD Monitor plays NTSC and PAL video System ??? Thanks, Luigi

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!