Νέο οικονομικό υποβρύχιο housing από την AquaTech, για μηχανές Canon, Nikon και Sony


Νέο οικονομικό υποβρύχιο housing από την AquaTech, για μηχανές Canon, Nikon και Sony

Το νέο βασικό μοντέλο της εταιρίας υποβρύχιου εξοπλισμού, AquaTech Base, μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 10 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του νερού, ενώ έχει διαστάσεις 19 x 17.1 x 12.7 εκατοστά και ζυγίζει 1.6 κιλά.

Διαθέτει pistol grip με δύο κουμπιά για τον χειρισμό της εστίασης και του κλείστρου, ειδική υποδοχή φακών P65, για να μπορεί να εσωκλείει με ασφάλεια τους πιο διαδεδομένους φακούς, safety clips για γρήγορη απασφάλιση και ειδικό back plate για την προσαρμογή της θήκης ανάλογα με το μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής. Επίσης, είναι συμβατό και με όλη την γκάμα αξεσουάρ της AquaTech, όπως για παράδειγμα, τις υποβρύχιες θήκες για φλας.

Η διαφορά του AquaTech Base με το Elite μοντέλο της εταιρίας, είναι ότι δεν διαθέτει δυνατότητα χειρισμού των ρυθμίσεων της κάμερας, εκτός από το κλείστρο, ενώ για τον χειρισμό του ζουμ απαιτείται ειδικός μηχανισμός που προσαρμόζεται στη θήκη και πωλείται ξεχωριστά. Η τιμή του είναι 995 δολάρια, 500 δολάρια πιο φθηνό από το Elite.

Το υποβρύχιο housing AquaTech Base είναι συμβατή με τις φωτογραφικές μηχανές Canon 5D Mark II, Canon 5D Mark III, Canon 7D, Canon 7D Mark II, Canon 70D, Canon 80D, Canon Rebel T6i/T6s (750D/760D), Nikon D800, Nikon D810, Nikon D750, Nikon D600, Nikon D610, Nikon D7200, Nikon D5500, Sony A7II, Sony A7RII και Sony A7SII.

Μπορείτε να αγοράσετε την υποβρύχια θήκη που αντιστοιχεί στην φωτογραφική σας μηχανή, στην ιστοσελίδα της AquaTech.

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

AquaTech Base

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

AquaTech
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!