Art Athina, έρχεται η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης


Art Athina, έρχεται η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης

Η Art Athina, μία από τις μακροβιότερες εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Μαΐου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (TaeKwonDo) και θα είναι το σημείο συνάντησης για ελληνικές και ξένες Galleries, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες, κριτικούς τέχνης και το φιλότεχνο κοινό.

Το ουσιαστικό στίγμα της Art-Athina δίνουν όπως πάντα ελληνικές καθώς και ξένες αίθουσες τέχνης, οι οποίες προβάλουν στο φιλότεχνο κοινό μία σύνοψη των καλλιτεχνικών τάσεων, σε συνδυασμό με την τρέχουσα δυναμική στην αγορά της τέχνης.

Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των εκθετών εδώ και τις παράλληλες δράσεις εδώ.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ (5 ευρώ για άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές, κατόχους κάρτας ανεργίας με την επίδειξη κάρτας/Δωρεάν: παιδιά έως 18 ετών, ΑΜΕΑ, μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας και μέλη της AICA)

Η προηγούμενη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2015 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Γηπέδο TaeKwonDo), προσέλκυσε 39.000 επισκέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Art Athina

Πηγή:

Art Athina
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!