Awakening – New Zealand 4K: Time Lapse video στην χώρα του Lord of the Rings


Awakening – New Zealand 4K: Time Lapse video στην χώρα του Lord of the Rings

Ο γερμανός φωτογράφος και κινηματογραφιστής Martin Heck της Timestorm Films, έκανε ένα 4μήνο road trip στην Νέα Ζηλανδία και δημιούργησε το παρακάτω 4K Time Lapse video, το οποίο αν έχετε καλή σύνδεση στο internet μπορείτε να το απολαύσετε επιλέγοντας 4K (αλλιώς επιλέξτε 1440p ή 1080p).

O Heck χρησιμοποίησε για την δημιουργία του μία Canon EOS 6D και μία Canon EOS 550D και συνολικά τέσσερις φακούς τους Canon 24-105mm f/4 L, Canon 70-200mm f/4 L, Canon 15-85mm f/3.5-5.6 και Samyang 14mm f/2.8. Μαζί χρησιμοποίησε ένα slider και ένα rig και την επεξεργασία έκανε στα Adobe Photoshop Lightroom 5 and LRTimelapse, After Effects και Premiere Pro CS6.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!