Κάστορας σκοτώνει άνθρωπο που προσπάθησε να τον φωτογραφίσει


Κάστορας σκοτώνει άνθρωπο που προσπάθησε να τον φωτογραφίσει

Έχουμε ήδη πει ότι όποιος κινείται στη φύση πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν φωτογραφίζει ζώα.

Μερικές φορές ο φωτογράφος μπορεί να τη γλυτώσει με μία μεγάλη τρομάρα ή άλλες φορές η συνάντηση να είναι μοιραία

Αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλη προσοχή ακόμα και όταν το ζώο που προσεγγίζουμε είναι”θεωρητικά” ακίνδυνο.

Ένας 60χρονος στη Λευκορωσία ψάρευε με τους φίλους του όταν παρατήρησαν ένα κάστορα στην όχθη του ποταμού.  Ο 60χρονος πλησίασε το κάστορα για να τον φωτογραφίσει από κοντά.  Τότε, το μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρητικά ακίνδυνο ζώο, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.  Δυστυχώς το δάγκωμα του κάστορα βρήκε την αρτηρία του 60χρονου στον μηρό με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πεθάνει από αιμορραγία πριν προλάβουν οι φίλοι του να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Ο κάστορας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τρωκτικό στο πλανήτη και αν και θεωρητικά είναι ακίνδυνος πολλές φορές επιτίθεται στη προσπάθεια του να προστατέψει τη περιοχή του.  Πριν λίγο καιρό ένας κάστορας επιτέθηκε σε ένα βιντεολήπτη κοντά στη Μόσχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!