Διάρρηξη σε φωτογραφικό κατάστημα του Καναδά με λεία πάνω από 25.000 ευρώ


Διάρρηξη σε φωτογραφικό κατάστημα του Καναδά με λεία πάνω από 25.000 ευρώ

Μικρή είναι θεωρητικά η λεία διαρρηκτών που χτύπησαν το Σαββατοκύριακο (στις 16 Δεκεμβρίου το πρωί) γνωστό φωτογραφικό κατάστημα του Καναδά.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο The Camera Store στην πόλη Calgary, σπάζοντας την γυάλινη πόρτα και από ότι φαίνεται είχαν στο στόχο συγκεκριμένα κομμάτια φωτογραφικού εξοπλισμού (ή στον λίγο χρόνο που είχαν πήραν ότι πιο ακριβό βρήκαν μπροστά τους).

Συγκεκριμένα διέφυγαν με τα εξής:
Hasselblad X1D camera body silver #UQ27014288
Hasselblad XC 30mm F3.5 lens #2WV10784
Hasselblad XC 45mm F3.5 lens #2UVT10447
Hasselblad XC 90mm F3.5 lens #2VVT10265
Leica MP Safari Edition #09008593

Σκεπτόμενοι το πόσες ακριβές φωτογραφικές και φακοί υπάρχουν, η λεία φαίνεται να είναι μικρή.

Το κατάστημα προσφέρει αμοιβή 5.000 δολάρια Καναδά (3.300 ευρώ) για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην καταδίκη των υπευθύνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Stolen Gear

Πηγή:

TheCameraStore
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!