Broncolor Siros L: Ανακοινώθηκαν δύο νέα studio flashes


Broncolor Siros L: Ανακοινώθηκαν δύο νέα studio flashes

Δύο νέα φορητά studio flashes μικρού μεγέθους, τα Siros 800 L και Siros 400 L παρουσίασε η ελβετική εταιρεία Broncolor.

Η σειρά Siros L παρέχει την ευκαιρία στους επαγγελματίες φωτογράφους να απολαύσουν τον τέλειο φωτισμό είτε σε εξωτερικές λήψεις, είτε στο στούντιο. Εκτός των άλλων διαθέτει τεχνολογία ECTC (Enhanced Color Temperature Control), με διάρκεια λήψης μέχρι και 1/19’000 s (t0.5) ώστε να διατηρεί μια σταθερή μέση θερμοκρασία χρώματος σε όλο το εύρος ισχύος.

Τα νέα studio flashes που προστέθηκαν στη σειρά έχουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που μπορεί να λειτουργήσει από -10° έως και 60° και φορτίζει μέσα σε 75 λεπτά. Προσφέρουν σε πλήρη ισχύ 220 λήψεις (Siros 800 L) και 440 (Siros 400 L) αντίστοιχα. Επιπλέον ενσωματώνουν τη λειτουργία SPEED MODE με την οποία ​​η μέγιστη ενέργεια μειώνεται κατά 25% και έτσι ο χρόνος που χρειάζεται για να επαναφορτίσει το flash και να είναι έτοιμο για νέα λήψη είναι μικρότερος έως και 50%.

Με την εφαρμογή της Broncolor “bronControl” για συσκευές iOS και Android μπορείτε μέσα από smartphone ή tablet να ρυθμίσετε γρήγορα και εύκολα τα studio flashes, ένα ή και περισσότερα μαζί με τη βοήθεια των LED ενδείξεων.

Οι διαστάσεις της κεφαλής Siros 800 L είναι 36 × 13 × 18 cm με βάρος 3.7 kg (χωρίς την μπαταρία) και αντίστοιχα της Siros 400 L 32 × 13 × 18 cm με βάρος 3.1 kg. Δέχονται και οι δύο την ίδια μπαταρία λιθίου με βάρος 0.6 kg.

Η σειρά Siros L θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στα καταστήματα από τις 1 Ιουλίου 2016. Θα μπορείτε να τα βρείτε μεμονωμένα, αλλά και στην kit έκδοση τους.

Κοστίζουν:
Siros 400 L Head – 1.515 Λίρες Αγγλίας + ΦΠΑ
Siros 800 L Head – 1.755 Λίρες Αγγλίας + ΦΠΑ
Siros 400 Outdoor Kit 2 (Two head kit) – 2.995 Λίρες Αγγλίας + ΦΠΑ
Siros 800 Outdoor Kit 2 (Two head kit) – 3.495 Λίρες Αγγλίας + ΦΠΑ

Siros L 2

Siros L 3

Siros L 1

Siros L 4

Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Broncolor Blog
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!