Business Forum Imaging Cologne 2015


Business Forum Imaging Cologne 2015

Το Forum θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο Congress Centre North και θα γίνει με την υποστήριξη της Photokina. Διοργανώνεται από το περιοδικό International Contact σε συνεργασίας με την παγκόσμια υπηρεσία πληροφοριών Photo Imaging News των Η.Π.Α. και οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στα Γερμανικά και τα Αγγλικά (με ταυτόχρονη μετάφραση).

Περίπου 15 ομιλητές θα μιλήσουν για διάφορες πλευρές της φωτογραφικής αγοράς και για το πως οι τεχνολογικές καινοτομίες στον φωτογραφικό χώρο μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του χώρου αυτού.

Κατά την πρώτη ημέρα θα συζητηθεί πως ο τομέας του imaging μπορεί να ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες δημιουργώντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Όπως αναφέρεται, με την παρουσία μηχανών, smartphones, tablets και action cameras, έχουμε πλέον μία μεγάλη ποικιλία συσκευών που μπορούν να καταγράψουν εικόνες και videos, σχεδόν κάθε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος και να διανείμουν το υλικό αυτό άμεσα. Επιπλέον τα όρια μεταξύ φωτογραφίας και λήψης video έχουν γίνει πολύ θολά.
Οι Charles και Jennifer Maring, βραβευμένοι φωτογράφοι γάμου από την Νέα Υόρκη θα δείξουν πως τα νέα δεδομένα προσφέρουν ευκαιρίες για νέα φωτογραφικά προϊόντα. Ο Marcel Gonska, ειδικός στο video και τις τηλεοπτικές τεχνολογίες, θα μιλήσει για την σημασία της 4K ανάλυσης στον φωτογραφικό χώρο, ενώ ο καθηγητής Michael Shamiyeh, επικεφαλής των εργαστηρίων Design Organization Media (DOM) Research Labs στο Πανεπιστήμιο University of Arts and Industrial Design, στην πόλη Linz της Αυστρίας, θα μιλήσει για την σημασία που έχει οι συντελεστές της αγοράς να υιοθετούν γρήγορα τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες (Move or lose).

Κατά την δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις προκλήσεις του λιανικού εμπορίου. Ο σύμβουλος management Ulrich Eggert θα μιλήσει για την σημασία των εξειδικευμένων καταστημάτων και πωλητών, αλλά και την σημασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και του εμπορίου μέσω smartphones. O Christian Rößler, επικεφαλής του Connected Retail του πρακτορείου επικοινωνιών και marketing “Serviceplan” θα μιλήσει για το συναρπαστικό μέλλον του λιανικού εμπορίου.
Επίσης ο Stephan Stein, Managing Director του Japan Photo Holding Norway AS του Oslo θα μιλήσει για το πως μπορούν να συνδυαστούν οι ιντερνετικές προσφορές με την εμπειρία του καταστήματος λιανικής πώλησης.

Θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα του Business Forum Imaging Cologne 2015 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!