Η Canon για 14η συνεχόμενη φορά είναι η νο1 εταιρεία στις πωλήσεις


Η Canon για 14η συνεχόμενη φορά είναι η νο1 εταιρεία στις πωλήσεις

Η Canon δεν πρόκειται να χάσει σύντομα τα πρωτεία στις πωλήσεις των φωτογραφικών μηχανών που αλλάζουν φακό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας φέτος είναι η 14η συνεχόμενη χρονιά που είναι πρώτη στις πωλήσεις των φωτογραφικών μηχανών που αλλάζουν φακό στη παγκόσμια αγορά.

Η Canon είναι πρώτη από το 2003 μέχρι και το 2016, από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε την πρώτη της ψηφιακή DSLR μηχανή στη σειρά Rebel.

Φυσικά περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον ηγέτη της φωτογραφικής αγοράς, όπως βελτιωμένες προτάσεις στο χώρο των mirrorless μηχανών, όπου φάνηκε από το 2016 ότι σιγά σιγά έχει αρχίσει να παίρνει μπρος με την Canon EOS M5.

H Canon γιορτάζει τη 14η συνεχόμενη παγκόσμια πρωτιά της στο ετήσιο μερίδιο αγοράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με εναλλασσόμενους φακούς

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017 – Η Canon Inc. ανακοινώνει ότι οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλασσόμενους φακούς (ψηφιακές SLR και φωτογραφικές μηχανές compact-system) έχουν διατηρήσει την πρώτη θέση στο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς για 14 συναπτά έτη, από το 2003 μέχρι το 2016*.
Canon EOS 80D

Η Canon αναπτύσσει τα βασικά εξαρτήματα στις φωτογραφικές μηχανές με εναλλασσόμενους φακούς που παράγει, όπως τους αισθητήρες εικόνας CMOS, τους επεξεργαστές εικόνας και τους εναλλασσόμενους φακούς, επιδιώκοντας πάντα “Ταχύτητα, Άνεση και Υψηλή Ποιότητα Εικόνας, έννοιες που βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς EOS”. Η εταιρεία εφαρμόζει αυτές τις τεχνολογίες αιχμής σε όλες τις κατηγορίες, από τα εισαγωγικά μοντέλα, τα οποία επιτυγχάνουν υψηλή ποιότητα εικόνας με εύκολο χειρισμό, μέχρι τα κορυφαία μοντέλα, τα οποία εμπιστεύονται οι επαγγελματίες, ανταποκρινόμενη έτσι στις ανάγκες μιας ευρείας βάσης χρηστών.

Το 2003, όταν οι ψηφιακές SLR βρίσκονταν ακόμη στα πρώτα τους βήματα, η Canon κυκλοφόρησε την πρωτοποριακή EOS Digital. Εκείνη η πρωτοποριακή φωτογραφική μηχανή, με την ανταγωνιστική της τιμή και την συμπαγή και ελαφριά της σχεδίαση, κατέκτησε τα πρωτεία στα μερίδια αγοράς της παγκόσμιας αγοράς και προετοίμασε το έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR. Από τότε, η Canon συνεχίζει να παρουσιάζει προϊόντα που αφήνουν εποχή, όπως την επαγγελματική σειρά EOS 1D και τη σειρά EOS 5D, που άνοιξε το δρόμο για την βιντεοσκόπηση με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR.

Κατά τη διάρκεια του 2016, η Canon παρουσίασε μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφικών μηχανών με σύστημα εναλλασσόμενων φακών, οι οποίες επέτρεψαν στην εταιρεία να διατηρήσει την κορυφή της παγκόσμιας αγοράς για 14η συνεχόμενη χρονιά. Τον Μάρτιο, η εταιρεία κυκλοφόρησε την EOS 80D, που προορίζεται για πεπειραμένους ερασιτέχνες, και η οποία χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα στατικών εικόνων, καθώς και τον υποδειγματικό της χειρισμό, όταν συλλαμβάνει βίντεο. Τον Απρίλιο, κυκλοφόρησε το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, η EOS-1D X Mark II, η οποία έχει σημαντική απήχηση στους επαγγελματίες φωτορεπόρτερ αθλητικών γεγονότων, χάρη στο σύστημα συνεχόμενων λήψεων με ρυθμό 14 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τον Σεπτέμβριο, ανακοινώθηκε η EOS 5D Mark IV, η οποία συλλαμβάνει βίντεο σε ανάλυση 4Κ. Επιπλέον, η σειρά των φωτογραφικών μηχανών της εταιρείας με εναλλασσόμενους φακούς εμπλουτίστηκε, το Νοέμβριο, με την προσθήκη της ΕOS Μ5, της κορυφαίας φωτογραφικής μηχανής compact.

Η Canon θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της μεγάλης βάσης των πελατών της, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σειρά των προϊόντων της μέσα στο 2017. Η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει, τρεις φωτογραφικές μηχανές, εφοδιασμένες με την υψηλής ακρίβειας τεχνολογία αυτόματης εστίασης, Dual Pixel CMOS AF: την compact φωτογραφική μηχανή EOS M6, και τις φωτογραφικές μηχανές DSLR, EOS 77D και EOS 800D.

Μέσα από τη συνεχή τελειοποίηση των πολυποίκιλων τεχνολογιών απεικόνισης, που βασίζονται στον κεντρικό πυρήνα των οπτικών τεχνολογιών της εταιρείας, η Canon θα συνεχίσει να ενισχύει και να επεκτείνει τη σειρά EOS, μέσα από την ενσωμάτωση των λειτουργιών λήψης στατικής και κινούμενης εικόνας, αλλά και δικτύωσης. Η Canon θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για τη δημιουργία ελκυστικών και αξιόπιστων προϊόντων, τα οποία θα συνεισφέρουν στην εξάπλωση της κουλτούρας της φωτογραφίας και του βίντεο.

*Βασίζεται σε έρευνα της Canon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Cameras

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αν και έχω Canon, μου φαίνεται περίεργο που κρατάει την πρωτιά στις πωλήσεις…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!