Μεταφέρθηκε το service της Canon και της Olympus στην Ελλάδα


Μεταφέρθηκε το service  της Canon και της Olympus στην Ελλάδα

UPDATE 25.4.2016: Για το service των μηχανών της Olympus δείτε εδώ.

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος και διανομέας των Canon και Olympus στην χώρα μας, ανακοίνωσε ότι μεταφέρει το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης (service) σε νέα διεύθυνση.
Οι νέες εγκαταστάσεις θα ξεκινήσουν την επίσημη λειτουργία τους από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου του 2015.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης των Καταναλωτικών Προϊόντων Canon & Olympus της Intersys Αλλάζει Διεύθυνση!

Αθήνα, 08 Ιανουαρίου 2015 – H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος και διανομέας των Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, Telefunken, Hisense, Duracell και TomTom στην Ελληνική Αγορά, έχοντας ως κύριο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανακοινώνει τη μεταφορά του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης στις νέες της εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη.

Από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης των καταναλωτικών προϊόντων Canon και Olympus θα λειτουργεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις της Intersys στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 455, απέναντι από το σταθμό Μετρό Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, στις νέες εγκαταστάσεις και στο τηλέφωνο 210 9554 071 θα μπορούν να απευθύνονται οι κάτοχοι:
Φωτογραφικών Μηχανών Olympus
Φωτογραφικών Μηχανών & Βιντεοκαμερών Canon
Οικιακών & Φωτογραφικών Εκτυπωτών Canon

Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται το φυσικό κατάστημα του επίσημου Stock House της Intersys Opshop, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.opshop.gr. Στο Opshop θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε εκθεσιακά, μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα παλαιοτέρων σειρών από όλη την γκάμα των brands που αντιπροσωπεύει η Intersys, τόσο αυτών που αφορούν σε καταναλωτικά προϊόντα, όσο και αυτών που αφορούν σε εξοπλισμό Business Printing & Professional Print.

Σχετικά με την Ιntersys A.E.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Intersys Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

9 σχόλια

  • #
    1

    Καλημέρα, απλά προς ενημέρωση του αρχείου σας το Service της Olympus ΔΕΝ το έχει πια αυτή η εταιρεία. Το τηλ. επικοινωνίας (που έφτασα μετά από αλυσίδα τηλεφωνημάτων) είναι 210-2814500.
    Για να μην κάνετε απανωτά τηλέφωνα από τον ένα στον άλλο.

  • #
    1

    αγορασα μια canon 70d και μεσα σε 20 ωρες μου μπλοκαρισε και το μαγαζι που το αγορασα μου την πηρε να την παει για σερβισ στην εταιρεια.δικαιουμε μια αλλη καινουρια μηχανη η να αρκεστω στην επισκευη της?
    ευχαριστω.

  • #
    1

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Olympus sp-100 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ ? ΕΠΊΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ Olympus sp-510UZ . ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
    ΥΓ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ !
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

  • #
    1

    Αγαπητέ κε Βήτο , είδα τα χαρακτηριστικά της CANON EOS M5 και ενθουσιάστηκα . Ασχολούμαι ερασιτεχνικά , τα κατάφερνα ως τώρα μια samsung HD 35x serial no A9 NOC9AF.
    Μου βράχηκε και θα προβώ σε αγορά άμεσα . Δεν έχω εικόνα κόστους της Canon .Μπορείτε να με ”υποψιάσετε ” για το που και περίπου σε τι ποσόν θα διατεθεί ? με email .

  • #
    1

    καλησπέρα έχω μια canon d40 h μου βγάζει error99 συνεχεία. τι μπορώ να κάνω?να την φέρω σε εσάς?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!