Η Canon συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον των “μαϊμού” μπαταριών


Η Canon συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον των “μαϊμού” μπαταριών

Το κακό με τις μπαταρίες λιθίου είναι ότι είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι μίας φωτογραφικής μηχανής και μαζί με την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιούμε δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μας “πουλήσει” την ώρα που φωτογραφίζουμε ή να δημιουργήσει προβλήματα στην μηχανή μας.

Το μεγάλο κακό με τις μπαταρίες λιθίου (όπως και με τις κάρτες μνήμης) είναι ότι αντιγράφονται μέχρι την συσκευασία και είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατο πολλές φορές να ξεχωρίσεις ποια είναι η original και ποια η μαϊμού.

Είχαμε δει ότι σε έρευνα της η Canon ανέφερε ότι το 30% των καταναλωτών στις Η.Π.Α. αγόρασαν “μαϊμού” προϊόντα το 2013.

Επίσης είχαμε δει ότι η Canon έχει κηρύξει τον πόλεμο στις “μαϊμού” μπαταρίες με ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει και οδηγίες για το πως μπορούμε να τις καταλάβουμε.

Τώρα η Canon μέσω video μας δείχνει πως να καταλάβουμε αν μία μπαταρία είναι αντιγραφή και όχι original.

Συμβουλή του pttl.gr; Αγοράστε original μπαταρίες των μεγάλων φωτογραφικών εταιρειών μόνο από φωτογραφικά καταστήματα ώστε να μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον για οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν σας φαίνονται ακριβές μην αγοράζεται από αμφιβόλου αξιοπιστίας πηγές. Αγοράστε συμβατές μπαταρίες εταιρειών που ασχολούνται με το αντικείμενο, όπως η Braun, η Eneride και άλλες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Batteries Canon Canon batteries
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!