Οι Canon μηχανές κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας


Οι Canon μηχανές κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

Και σίγουρα πολλοί αναρωτηθήκαμε τι εξοπλισμό χρησιμοποιούν και ποια μάρκα μηχανών είχε την τιμητική της.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Canon, τα συστήματα της ιαπωνικής εταιρείας, φακοί για μετάδοση των αγώνων, DSLR μηχανές και φωτογραφικοί φακοί, κατέκτησαν την κορυφή ως η επιλογή των περισσότερων φωτογράφων που κάλυψαν το Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα το 90% των φακών που χρησιμοποιήθηκαν για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων ήταν της Canon, ενώ το 70% των DSLR και φακών που είχαν οι φωτογράφοι που κάλυπταν τους αγώνες ήταν επίσης Canon.

Τι λέτε; Λέει κάτι αυτή η υπεροχή της Canon σε σχέση με τις άλλες εταιρείες ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Μάλλον ήταν πιο φθηνές για αυτό! Κρίση γαρ…. LoL

    Ας φτιάξουν καμμιά μηχανή που να μπαίνει 20αδα στο DXO mark… και μετά τα ξαναλέμε!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!