Η Canon γιορτάζει την παραγωγή 70 εκατομμυρίων EOS μηχανών


Η Canon γιορτάζει την παραγωγή 70 εκατομμυρίων EOS μηχανών

Η Canon ανακοίνωσε σήμερα ότι την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου ξεπέρασε την παραγωγή 70 εκατομμυρίων EOS μηχανών.

Η σειρά EOS μηχανών ξεκίνησε για την Canon το 1987 στο εργοστάσιο Fukushima, με την Canon EOS 650. Αργότερα η παραγωγή μεταφέρθηκε και σε άλλες βάσεις όπως στην Oita της Ιαπωνίας και στην Taiwan.
Τον Οκτώβριο του 2012 η Canon ξεπέρασε την παραγωγή 60 εκατομμυρίων EOS μηχανών και σχεδόν μέσα σε 16 μήνες παρήγαγε ακόμα 10 εκατομμύρια EOS μηχανές.

Τα αρχικά EOS σημαίνουν “Electro Optical System”, ενώ ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Canon, είναι το όνομα της Θεάς της Αυγής για τους Αρχαίους Έλληνες (Ηώς/Έως).

Για να καταφέρει να ξεπεράσει την παραγωγή των 70 εκατομμυρίων η Canon βοηθήθηκε από την νέα Canon EOS 70D και την νέα Canon EOS 100D.

Επιπλέον οι φακοί EF για τις Canon EOS μηχανές που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα υπολογίζετε ότι θα ξεπεράσουν το όριο των 100 εκατομμυρίων μέσα στο 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon EOS DSLRs

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!