H Canon θέλει να έχουμε όλες τις φωτογραφίες μας σε μία συσκευή


H Canon θέλει να έχουμε όλες τις φωτογραφίες μας σε μία συσκευή

Το Canon Connect Station CS100 επιτρέπει την μεταφορά φωτογραφιών και videos μέσω NFC, από μηχανές ή camcorders της εταιρείας που έχουν συμβατή τεχνολογία, με ένα απλό άγγιγμα. Αν η μηχανή σας δεν έχει NFC, η μεταφορά μπορεί να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω USB ή από τον ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών (για SD και CF κάρτες μνήμης). Επιπλέον φωτογραφίες και videos μπορούν να προβληθούν ή να μεταφερθούν και μέσω WiFi σε οποιοδήποτε smartphone, tablet ή H/Y.

To Canon Connect Station CS100, έχει χωρητικότητα 1TB και μπορεί να συνδεθεί μέσω HDMI με οποιαδήποτε τηλεόραση για προβολή φωτογραφιών και videos (υποστηρίζει αρχεία εικόνας JPEG, Raw-CR2 και video MOV, MP4, AVCHD)

Με την λειτουργία CANON iMAGE GATEWAY μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες και videos στα κοινωνικά μας δίκτυα ή να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε.

Το Connect Station CS100 έχει διαστάσεις 155.6 (Π) x 51.1 (Υ) x 155.6 (Β) χιλιοστά και βάρος 570 γραμμάρια και θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο στην τιμή των 239 ευρώ.

Canon Connect Station CS100

Canon Connect Station CS100-2

Canon Connect Station CS100-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!