Dust Delete Data, η Canon μας εξηγεί τι είναι και πως θα σας γλυτώσει ώρες αφαίρεσης σημαδιών από τις φωτογραφίες σας


Dust Delete Data, η Canon μας εξηγεί τι είναι και πως θα σας γλυτώσει ώρες αφαίρεσης σημαδιών από τις φωτογραφίες σας

Το σίγουρο είναι ότι η λειτουργία Dust Delete Data σε συνδυασμό με το πρόγραμμα της Canon, Digital Photo Professional, μπορεί να σας γλυτώσει από πολύ χρόνο επεξεργασίας και διόρθωσης των εικόνων σας από την σκόνη που μπορεί να υπάρχει στον αισθητήρα της μηχανής σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε μία δοκιμαστική φωτογραφία μπροστά σε μία λευκή επιφάνεια, από κοντά και με τον φακό σας ρυθμισμένο κοντά στα 50mm. Στην συνέχεια αφού ανοίξετε τις φωτογραφίες σας με το Digital Photo Professional, απλά επιλέξτε την εντολή Adjustment -> Apply Dust Delete Data.

Αν έχετε δοκιμάσει ή σκοπεύετε να δοκιμάσετε την λειτουργία Dust Delete Data γράψτε μας στα σχόλια του άρθρου αν δουλεύει ικανοποιητικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon tutorials
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    πολυ καλο αρθρο και χρησιμο για την αφαιρεση των Dusts απο τις φωτογραφιες

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!