Canon EOS 7D Mark II, καθυστερεί και άλλο η ανακοίνωση της


Canon EOS 7D Mark II, καθυστερεί και άλλο η ανακοίνωση της

Και αν το πρωταπριλιάτικο μας ψέμα έδειξε ότι πολλοί είστε που θέλετε να δείτε την νέα high end DSLR μηχανή της ιαπωνικής εταιρείας με APS-C αισθητήρα, η Canon φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την νέα της μηχανή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Digicame-info, η ιστοσελίδα Northlight Images εμπλέκει στην καθυστέρηση προβλήματα που αντιμετωπίζει η Canon με τον dual pixel αισθητήρα της Canon EOS 70D. Παράλληλα η ίδια πηγή αναφέρει ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθυστέρησαν και την ανακοίνωση των DSLR που θα αντικαταστήσουν τις Canon EOS 700D και Canon EOS 100D.

Τέλος οι φήμες αναφέρουν ότι η Canon προσπαθεί να λύσει τα θέματα που έχει ώστε να παρουσιάσει και τις τρεις νέες της DSLR μηχανές πριν την Photokina του Σεπτεμβρίου.

Προς το παρόν τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά της (τα οποία φέρεται να αποκάλυψε η Panasonic) είναι:
– αισθητήρας των 20 megapixels
– ISO 100-12,800 (επεκτάσιμο στα 25600)
– ταχύτητα κλείστρου 1/8000
– λειτουργία αθόρυβου κλείστρου
– σύστημα αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης και 19 σημέια
– ταχύτητα συνεχών λήψεων 8 καρέ το δευτερόλεπτο
– μέγεθος Buffer – 15 raw, 126 JPEG
– οθόνη αφής 3.0″, ανάλυσης 1.040.οοο dots, χωρίς δυνατότητα αλλαγής θέσης
– σώμα αδιάβροχο
– βάρος 910 γραμμαρίων

Όπως πάντα θα επισημάνουμε ότι μιλάμε για φήμες και άρα δεν είναι σίγουρο ότι τα παραπάνω ισχύουν. Από την άλλη η ανακοίνωση της Canon EOS 7D Mark II έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο μεταξύ των φίλων της Canon που την αναμένουν εδώ και πολύ καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ThePhoblographer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    εντάξει μία 70D με γρηγορότερο FPS άντε και λίγο καλύτερο AF θα είναι.. Ο αισθητήρας των 20mp όπως φαίνεται από τη 70D είναι αρκετά καλός και με καλύτερο δυναμικό εύρος από τους προϋγούμενους (αλλάζοντας την ευαισθησία στα φωτεινά pixel πετυχαίνει να μην τα “κάψει”). Παρόλα αυτά και για όσους κολλάνε στις λεπτομέρειες υπολείπεται ελαφρά (dr, pixel count) σε σχέση με τον 24mp της nikon (d7100).
    Όπως και να έχει θα δώσει touch οθόνη (που δεν έδωσε η d7100) και ελπίζω να έχει αξιοπρεπές AF στο video.

  • #
    1

    Δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή για να βγει στην αγορά η 7D mII. Θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω καθώς τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι αρκετά για τον ανταγωνισμό. Με την GH4, την a6000, την XT1, την ΕΜ1 να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, πρέπει να δώσει κάτι έξτρα ώστε να βγει στην αγορά…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!