Η Canon EOS 7D Mark II θα ανακοινωθεί μέσα στο 2014


Η Canon EOS 7D Mark II θα ανακοινωθεί μέσα στο 2014

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Canon Rumors, η πολύ-αναμενόμενη Canon EOS 7D Mark II δεν πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στο 2013.
Συγκεκριμένα αναμένουμε να ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του 2014. Από την πλευρά των τεχνικών χαρακτηριστικών η 7D Mark II αναμένεται να έχει τον ίδιο αισθητήρα με την Canon EOS 70D (δηλαδή δεν θα είναι Full Frame μηχανή) και το ίδιο Dual Pixel σύστημα αυτόματης εστίασης. Επίσης θα έχει ενσωματωμένο GPS, αλλά όχι WiFi.
Φυσικά εφόσον μιλάμε για φήμες τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην επιβεβαιωθούν μέχρι την ανακοίνωση της μηχανής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

canonrumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αλλη μια προσπαθεια να ξεπατηκωθουν (αντιγραφουv) οι Πρωτοπορες σχεδιασεις της panasonic?
    στη συγγεκριμενη (κοιτα @ Panasonic Lumix G6-H) από την Canon..Για ακριβολογω και να ειμαι δικαιος οχι μονον απο τη Canon.
    Σημερα ο κοσμος αγοραζει με κρητηρια των αλλων δημοσιοτητα ονομα εμπορικοτητα κ.λ.π.
    Και δυστηχος οχι μονον για της φωτογραφικο κλαδο..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!