Canon EOS C300 Mark II, με νέο αισθητήρα και 4K video


Canon EOS C300 Mark II, με νέο αισθητήρα και 4K video

Η Canon EOS C300 Mark II δημιουργεί videos με ανάλυση 4Κ μέχρι 410Mbps/10-bit σε XF-AVC H.264 codec και το δυναμικό εύρος της φτάνει τα 15 stops. Έχει διπλή υποδοχή για κάρτες μνήμης CFast 2.0 για να καταγράφει 4K video, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να καταγράφει 4K RAW αρχεία σε εξωτερικό καταγραφέα. Επιπλέον μπορεί να καταγράψει 2K/Full HD video σε SD κάρτα μνήμης.

Διαθέτει αισθητήρα Super 35mm, CMOS, των 8.85 megapixels και επεξεργαστή τον DIGIC DV5. Το ISO φτάνει μέχρι τα 102.400 και διαθέτει σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF με τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων. Δέχεται φακούς EF ή PL και έχει έχει οθόνη 4″ και ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο.

Η Canon C300 Mark II αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο, στην τιμή των 11.300 λιρών Αγγλίας.

canon-eos-c300-ii

canon-eos-c300-ii-1

canon-eos-c300-ii-2

canon-eos-c300-ii-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Κοιτώντας αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέα κινηματογραφικής κάμερας..είμαι σίγουρος ότι θα διάλεγα την C500. Η τιμή της C300 Mark2 είναι πολύ πιο πάνω απο την C500 και η τελαιυταία είναι κλάσης ανώτερη..Αυτό το πράγμα με την Canon να έχει τόσο ακριβά τα υποτιθέμενα πρωτοποριακά της προΙόντα δεν το έχω καταλάβει.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!