Canon EOS M10, διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά


Canon EOS M10, διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

H νέα mirrorless μηχανή θα ονομάζεται Canon EOS M10 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει είναι:
– αισθητήρας 18 megapixels, APS-C. CMOS
– επεξεργαστής DIGIC6
– υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης CMOS AF ΙΙΙ
– οθόνη 3″, ανάλυσης 1.040.000 dots
– μέγεθος: 108 x 66,6 x 35 χιλιοστά
– βάρος 301 γραμμάρια

Η νέα μηχανή θα έρχεται στο Κιτ με τον νέο φακό Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM (θα πωλείται μόνος του 300 δολάρια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    ο αισθητήρας δείχνει να είναι ο κλασσικός 18άρης. Με τους άλλους να έχουν περάσει στα 24mp (ή 20) και την canon να διαθέτει επίσης αισθητήρες 20mp δεν καταλαβαίνω την κίνηση. Χωρίς να λέω ότι δεν είναι αρκετά λέω ότι είναι γκολ από τα αποδυτήρια.

    Καινούριο μοντέλο, τόσο καιρό το περιμένεις, τόσα πολλά έχει υποσχεθεί και βάζεις αισθητήρα 18mp που παραπέμπει στον προ 5ετίας αισθητήρα της canon 550d. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ή σχεδόν ο ίδιος αλλα δεν το βλέπω σαν καλή κίνηση από θέμα marketing.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!