Μία πιο λεπτομερή ματιά στη Canon ME20F-SH των 4.560.000 ISO


Μία πιο λεπτομερή ματιά στη Canon ME20F-SH των 4.560.000 ISO

Η Canon ME20F-SH ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2015 και προκάλεσε ενθουσιασμό με τις δυνατότητες της να καταγράφει στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, ανεβάζοντας το ISO στα 4.560.000 ISO.

Στο νέο video της Canon γίνεται μία πιο λεπτομερείς παρουσίαση της νέας κάμερας.

Ανάμεσα στα όσα μαθαίνουμε για τη Canon ME20F-SH είναι ότι ο αισθητήρας μεγέθους Full Frame 35mm και τεχνολογίας CMOS, έχει ανάλυση μόλις 2.26 megapixels επειδή κάθε pixel του είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Για την ακρίβεια κάθε pixel του αισθητήρα της Canon ME20F-SH είναι 7.5 φορές μεγαλύτερο από τα pixel της Full Frame ναυαρχίδας μηχανής των DSLR της Canon, Canon EOS-1D X, η οποία έχει ανάλυση 18 megapixels.

Canon ME20F-SH

Στο video μπορούμε να δούμε και τη λειτουργία λήψης υπερύθρων, που δίνει τη δυνατότητα λήψης στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Canon ME20F-SH είναι διαθέσιμη και κοστίζει 30.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!