Η Canon μας ετοιμάζει την premium compact Canon PowerShot G3 X


Η Canon μας ετοιμάζει την premium compact Canon PowerShot G3 X

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας στα πλαίσια του CP+ της Γιοκοχάμα το πρωτότυπο της νέας Canon PowerShot G3 X θα βρίσκεται στο booth της προς επίδειξη.

Η νέα Canon PowerShot G3 X θα διαθέτει αισθητήρα 1″ και φακό με 24–600mm σε φορμά 35mm (δηλαδή 25x οπτικό zoom).

Τα παραπάνω είναι και τα μόνο στοιχεία που δόθηκαν από την Canon σχετικά με την νέα της compact. Εμείς φυσικά αναμένουμε να μάθουμε παραπάνω από τυχόν διαρροές που θα προκύψουν στο internet. Από εκεί και πέρα θεωρούμε ότι η νέα μηχανή θα αγγίζει την ανάλυση των 20 με 24 megapixels και θα έχει φυσικά WiFi και NFC.

Εννοείται ότι για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με την επερχόμενη νέα μηχανή της Canon θα ενημερωθείτε ΑΜΕΣΑ από το pttlgr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!