Canon PowerShot SX60 HS με 65x zoom, μηχανή ή τηλεσκόπιο;


Canon PowerShot SX60 HS με 65x zoom, μηχανή ή τηλεσκόπιο;

H Canon PowerShot SX60 HS είναι για όσους λατρεύουν την φύση ή τα αθλητικά γεγονότα και θέλουν μία μηχανή με πανίσχυρο zoom για να μπορούν να αποτυπώνουν τα πάντα γύρω τους.
Το εστιακό μήκος της νέας superzoom μηχανής της Canon είναι τρομερά μεγάλο ξεκινώντας από τα ευρυγώνια 21mm και φτάνοντας μέχρι τα 1365mm! Φυσικά διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή και πάλι όμως οι λήψεις με τέρμα το zoom θα χρειαστούν τριπόδι και καλές φωτιστικές συνθήκες.

Η Canon PowerShot SX60 HS έχει ανάλυση 16 megapixels (CMOS αισθητήρας) και τον επεξεργαστή DIGIC 6 και καταγράφει Full HD video στα 1080/60p (με manual ρυθμίσεις), ενώ η μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων είναι 6.4 καρέ το δευτερόλεπτο.
Διαθέτει ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο και οθόνη των 3″ (και τα δύο έχουν ανάλυση 922.000 dots), η οποία μπορεί να αλλάξει θέση, ενσωματωμένο WiFi και NFC και στα θετικά καταγράφονται η δυνατότητα χρήσης manual προγραμμάτων, η δυνατότητα αποθήκευσης των λήψεων σε Raw αρχεία και η δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνου.

Η Canon PowerShot SX60 HS αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2014 στην τιμή των 550 δολαρίων.

Canon PowerShot SX60 HS

Canon PowerShot SX60 HS

Canon PowerShot SX60 HS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!