Νέα εταιρεία αναλαμβάνει το service των φωτογραφικών της Canon στην Ελλάδα


Νέα εταιρεία αναλαμβάνει το service των φωτογραφικών της Canon στην Ελλάδα

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη έχουμε όσο αφορά την κάλυψη του service των φωτογραφικών προϊόντων της Canon.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το service των φωτογραφικών προϊόντων της εταιρείας πλέον είναι επίσημα στα χέρια της Camera Repair.
http://www.camerarepair.gr/
Πανεπιστημίου 44
210 3640777
info@camerarepair.gr

Όσο αφορά τα προϊόντα εκτύπωσης η υποστήριξη πάει στην Info Quest.
Εργαστήρια Επισκευών:
Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Μπιχάκη 42, 18233
Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα
Τηλ.: 211 999 1260, Fax : 211 999 1262,
e-mail: qservices@quest.gr

H Canon Ελλάδας ανακοινώνει νέους συνεργάτες για την κάλυψη της τεχνικής υποστήριξης των καταναλωτικών της προϊόντων

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2016 – Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης των καταναλωτικών προϊόντων, που διαθέτει στην αγορά, σε νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των φωτογραφικών προϊόντων ανατίθεται στην εταιρεία Camera Repair, ενώ την υποστήριξη των προϊόντων εκτύπωσης αναλαμβάνει η Info Quest. Για τα προϊόντα που αφορούν επιχειρησιακές λύσεις, η τεχνική υποστήριξη εξακολουθεί να παρέχεται από την Intersys.

Οι συνεργασίες παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, αντανακλούν την προσήλωση της Canon Ελλάδας στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, είτε αυτοί χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για προσωπική χρήση και ερασιτεχνική ενασχόληση ή τα εντάσσουν στις ροές εργασιών για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Έχοντας κατακτήσει και διατηρήσει σταθερά, εδώ και πολλά χρόνια, εξαιρετική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε προϊόντα οπτικής απεικόνισης και ψηφιοποίησης, η Canon έχει επιλέξει αναλόγως κορυφαίους service providers με πολλές δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και αφοσίωση στην υποστήριξη των πελατών.

Οι λύσεις της Canon παρέχουν μοναδικά πλεονεκτήματα στους πελάτες της και διακρίνονται για τον άριστο λόγο απόδοσης/τιμής, την ποιότητα κατασκευής τους και το επίπεδο του παραγόμενου αποτελέσματος.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχονται μέσω των συνεργατών της Canon Eλλάδας, έρχονται να διασφαλίζουν την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των προϊόντων σε όλη τη διάρκεια ζωής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Canon στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε το site: http://www.canon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Μπράβο στην Canon.
    Οι προηγούμενοι ακατανόμαστοι ήταν υπερβολικά αργοί και είχαν πολύ κακό όνομα ως προς την ποιότητα/τιμή των υπηρεσιών τους. Το CameraRepair είναι σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!