Πρόβλημα για το λογισμικό της Canon με το MacOS Sierra


Πρόβλημα για το λογισμικό της Canon με το MacOS Sierra

Με επίσημη ανακοίνωση της η Canon μας ενημερώνει ότι το λογισμικό που διαθέτει έχει προβλήματα συμβατότητας με το νέο MacOS Sierra

Η Canon συμβουλεύει όσους χρησιμοποιούν κάποιο από τα λογισμικά που διαθέτει και έχουν πρόβλημα με το νέο λειτουργικό της Apple (macOS 10.12), να μην προχωρήσουν στην αναβάθμιση του Η/Υ τους (φυσικά μέχρι να λύσει η Canon το πρόβλημα και να διαθέσει νέο update αυτών των προγραμμάτων).

Τα λογισμικά που επηρεάζονται είναι:
– Camera Window DC
– EOS Utility 2
– EOS Utility 3
– Map Utility

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple Canon Canon Software

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!