Η Canon τρολάρει τη Nikon με αφορμή την γκάφα της με την φωτογραφία με το αεροπλάνο


Η Canon τρολάρει τη Nikon με αφορμή την γκάφα της με την φωτογραφία με το αεροπλάνο

Όλα ξεκίνησαν όταν η Nikon στην Σιγκαπούρη ανακοίνωσε στο Facebook τον νικητή του διαγωνισμού “NikonCaptures”, Chay Yu Wei, δημοσιεύοντας την φωτογραφία του, η οποία έδειχνε μία σκάλα στην Chinatown και στον ουρανό ένα αεροπλάνο.

nikon

Δυστυχώς για την Nikon η φωτογραφία είχε παραποιηθεί από τον φωτογράφο, ο οποίος είχε τοποθετήσει ψηφιακά το αεροπλάνο στον ουρανό και το internet τρελάθηκε με εκατοντάδες παραλλαγές της συγκεκριμένης εικόνας να εμφανίζονται.

Η Nikon φυσικά, αλλά και ο φωτογράφος, απολογήθηκαν για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε αλλά φαίνεται ότι η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.

Η Canon Καναδά είπε να κλέψει λίγη από τη δημοσιότητα της ιστορίας και την Δευτέρα ζήτησε από τους φίλους της, στην σελίδα της στο Facebook, να μοιραστούν φωτογραφίες τους με αεροπλάνα, λέγοντας ότι θα δώσει έξτρα πόντους σε όσους χρησιμοποιήσουν λογισμικό για να τοποθετήσουν αεροπλάνα σε πρωτότυπα μέρη.

Up in the air! This week, share your best airplane photos with us. Extra points for creative use of photo editing software to put planes in surprising places.

Posted by Canon Canada on Monday, February 1, 2016

Το συγκεκριμένο ποστ τράβηξε γρήγορα μεγάλη προσοχή, με πάνω από 13.500 likes, 8.200 κοινοποιήσεις και 1.100 σχόλια.

Παραθέτουμε τις δύο εικόνες που πήραν τα περισσότερα likes μέχρι στιγμής.

canon-vs-nikon

Δείτε όλες τις εικόνες που ανέβηκαν ή ανεβάστε τη δική σας, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Nikon

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!