Έρχεται αύξηση τιμών σε μηχανές και φακούς της Canon;


Έρχεται αύξηση τιμών σε μηχανές και φακούς της Canon;

Μία πολύ σημαντική φήμη έκανε την εμφάνιση της μέσω της ιστοσελίδα CanonWatch.

H CanonWatch αναφέρει ότι σύμφωνα με μία πηγή της, την οποία αξιολογεί ως καλή, από την 1η Ιουνίου θα έχουμε αυξήσεις στα προϊόντα της Canon.

Η φήμη αναφέρει ότι θα έχουμε μία γενική αύξηση τιμών κατά 2.7%, ενώ πιο συγκεκριμένα λέει ότι έξι μοντέλα DSLR μηχανών της μεσαίας κατηγορίας (δηλαδή σχεδόν όλες) θα υποστούν αύξηση τιμής κατά 6% με 11.5%.
Επιπλέον σε 38 φακοί η τιμή θα αυξηθεί κατά 11% με 12.7%.

Όπως λέμε πάντα για τέτοιου είδους φήμες, πρέπει να έχουμε επιφυλάξεις μέχρι να επιβεβαιωθούν. Από την άλλη η αντίστοιχη φήμη για τα προϊόντα της Nikon τον Νοέμβριο του 2015, επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Σε περίπτωση που η παραπάνω φήμη για τις μηχανές και τους φακούς της Canon επιβεβαιωθεί και με την πιθανότητα αύξησης του ελληνικού Φ.Π.Α. στο 24%, φαίνεται ότι η αγορά φωτογραφικού εξοπλισμού θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon

Πηγή:

CanonWatch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    ισχύουν οι νόμοι της προσφοράς και ζήτησης. Αν δεν πουλάει θα μειώσει τις τιμές. Οι υπόλοιποι (πχ sony) θα πανηγυρίζουν αν δεν αυξήσουν και οι ίδιοι τις τιμές καθώς τα προϊόντα τους θα γίνουν ανταγωνιστικότερα.

  • #
    1

    Βλέπω τρελά πανηγύρια στα γραφεία της SIGMA!!

  • #
    1

    Πολυ ωραια! 24% ΦΠΑ ΚΑΙ 13% Αυξηση τιμων στην Ελλαδα οι τιμες θα ανεβουν τουλαχιστον 50% πανω. Δεν πειραζει και παλια αγοραζαμε μεσω καταστηματων απο Αμερικη.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!