Δώστε απεριόριστη ενέργεια στη μηχανή σας με το Case Relay


Δώστε απεριόριστη ενέργεια στη μηχανή σας με το Case Relay

Πρόκειται για το Case Relay, μία συσκευή που παρέχει συνεχή ενέργεια για DSLR ή mirrorless μηχανές, παρέχοντας λύση για όσους θέλουν να δημιουργούν Time Lapse videos ή να επεκτείνουν την αυτονομία της μηχανής κατά τη λήψη video.

Το Case Relay επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετήσει μία εξωτερική μπαταρία (battery pack ή power bank) ή να χρησιμοποιήσει ρεύμα απευθείας από την πρίζα, με δυνατότητα να αλλάζει το μέσο τροφοδοσίας χωρίς να διακοπεί η λειτουργία της μηχανής. Αυτό γίνεται γιατί το Case Relay έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1.200mAH και όση ώρα γίνεται η αλλαγή της εξωτερικής μπαταρίας χρησιμοποιεί την ενέργεια της για να κρατήσει τη μηχανή σε λειτουργία.

Το Case Relay είναι συμβατό με μηχανές των Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic και Sony (δείτε αν είναι συμβατό με τη μηχανή σας, εδώ).

Η τιμή του είναι στα 100 δολάρια και ο χρήστης θα πρέπει να αγοράσει και τον ειδικό adapter για την τοποθέτηση του στην μηχανή του, ο οποίος κοστίζει από 30 μέχρι 35 δολάρια. Επιπλέον μπορεί να αγοράσει στα 10 δολάρια τον ειδικό adapter για πρίζα, ή την έξτρα εξωτερική μπαταρία των 10.000 mAh (στην τιμή των 50 δολαρίων).

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Case Relay

Case Relay

Case Relay

Case Relay

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Batteries Case Relay
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!