Casio GZE-1: Νέα Action Camera, υποβρύχια μέχρι 50 μέτρα


Casio GZE-1: Νέα Action Camera, υποβρύχια μέχρι 50 μέτρα

H Casio ανακοίνωσε μία νέα σφαιρική action camera, την Casio GZE-1.

Η Casio GZE-1 διαθέτει αισθητήρα BSI, 1/2.3 type CMOS, των 21.4 megapixels που καταγράφει Full HD video και επεξεργαστή τον EXILIM HS HS Ver 3.

O φακός έχει μέγιστο διάφραγμα f/2.8 και κάδρο στις 170.4 μοίρες στο video και 190.8 μοίρες στη λήψη φωτογραφιών και η μπαταρία έχει αυτονομία 355 φωτογραφιών. Επιπλέον διαθέτει σταθεροποιητή.

Καταγράφει και slow motion videos, 4x και 8x, ενώ διαθέτει και WiFi για σύνδεση σε smartphone και δυνατότητα ασύρματου ελέγχου από το ρολόι WSD-F20/F10.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η νέα action camera καταδύεται μέχρι 50 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και αντέχει σε πτώσεις από 4 μέτρα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου.

H νέα action camera θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, στις 27 Οκτωβρίου, με την τιμή να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Casio
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!