CES 2016, ξεκινάει στις 6 Ιανουαρίου


CES 2016, ξεκινάει στις 6 Ιανουαρίου

Το CES είναι το μέρος όπου παρουσιάζονται όλες οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της επόμενης γενιάς και διοργανώνεται από τη CTA (Consumer Technology Association) μεταξύ 6 και 9 Ιανουαρίου 2016 (εκεί θα βρίσκεται ο Κώστας Βλαχάκης του Techblog για άμεση μεταφορά όλων των σημαντικών τεχνολογικών νέων).

Το 2015 το CES επισκέφτηκαν 176.676 επισκέπτες, με πάνω από 48.000 από αυτούς να προέρχονται εκτός των Η.Π.Α. Συνολικά 3.600 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους το 2015 και όπως πάντα ανάμεσα τους ήταν και όλες οι μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών και επαγγελματικών φωτογραφικών προϊόντων.

Η είσοδος στο CES 2016 κοστίζει 100 δολάρια για όσους κλείσουν το εισιτήριο τους μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, καθώς μετά η τιμή πάει στα 300 δολάρια.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο αναμένουμε αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις από τις φωτογραφικές εταιρείες στα πλαίσια του CES 2016, το οποίο το pttlgr θα καλύψει σε καθημερινή βάση.

Το partner site Techblog.gr θα είναι ένα από τα ελάχιστα ελληνικά μέσα που θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2016 και θα σας κρατάει ενήμερους άμεσα με όλα τα νέα σε smartphones, tableta, gadgets και wearables.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του CES 2016 εδώ και κλείστε τα εισιτήρια σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CES CES 2016

Πηγή:

CES
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!