“Κλικ στο δρόμο”. Διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr με μεγάλα έπαθλα


“Κλικ στο δρόμο”. Διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr με μεγάλα έπαθλα

Ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr με μεγάλους χορηγούς την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων “Φωτοδεσμός” και τη Samsung και κριτή τον Γιάννη Μπεχράκη είναι γεγονός!

Φέτος έχουμε δύο έπαθλα για τις δύο καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μία Olympus PEN E-P3 με τον φακό EZ-M14-42 II R, συνολικής αξίας 500 ευρώ και ο δεύτερος του διαγωνισμού μία Samsung NX300 αξίας 400 ευρώ.
Επιπλέον φέτος η εικόνα που θα κερδίσει το βραβείο κοινού, δηλαδή τα περισσότερα like στο άλμπουμ του διαγωνισμού στο Facebook, θα κερδίσει μία Samsung GALAXY CG110, αξίας 300 ευρώ.

“Κλικ στο δρόμο”

Για φέτος εστιάζουμε στη φωτογραφία δρόμου (street photography) και αναζητούμε εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχετε δημιουργήσει στο δρόμο. “Κλικ στο δρόμο” λοιπόν και κάθε φωτογράφος (ερασιτέχνης ή επαγγελματίας) μπορεί να πάρει μέρος στέλνοντας την καλύτερη του φωτογραφία δρόμου (μία), σε ψηφιακή μορφή στο pttlgr @ gmail.com, με θέμα “Για τον διαγωνισμό Κλικ στο δρόμο”.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
.

Τον μεγάλο νικητή και την δεύτερη καλύτερη συμμετοχή του διαγωνισμού θα επιλέξει ο Γιάννης Μπεχράκης, διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του REUTERS στην Ελλάδα.
(Πρόκειται για μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα του pttl.gr που ο Γιάννης Μπεχράκης στηρίζει τον διαγωνισμό μας με την παρουσία του και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε πάρα πολύ!!).

Μία Olympus PEN E-P3 και μία Samsung NX300 για τις δύο καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού

Το έπαθλο για την καλύτερη εικόνα του διαγωνισμού έρχεται από την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων “Φωτοδεσμός” (αξίζουν με το παραπάνω ένα like στη σελίδα τους στο Facebook, εδώ!) και είναι η mirrorless μηχανή, Olympus PEN E-P3 με τον φακό EZ-M14-42 II R (σε μαύρο χρώμα), αξίας 500 ευρώ.
Η δεύτερη καλύτερη εικόνα του διαγωνισμού θα κερδίσει μία mirrorless μηχανή Samsung NX300 προσφορά της Samsung, αξίας 400 ευρώ.
Επιπλέον η Samsung μας προσφέρει και το έπαθλο για το βραβείο κοινού, δηλαδή την εικόνα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “like” στο άλμπουμ του διαγωνισμού στο Facebook, μία Samsung GALAXY CG110, αξίας 300 ευρώ (αξίζει ένα like για την προσφορά της εδώ!).

LOGO FOTODESMOS

Η αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι η μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών με πανελλήνια εξάπλωση και αποδοχή. Η δυναμική της φτάνει σήμερα τα 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο Φωτοδεσμός διαθέτει καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής καθώς και σε ακόμη 10 πόλεις : Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Καλαμάτα, Λάρισα, Κω, Βέροια, Δράμα, Σπάρτη, Ορεστιάδα, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του χαρακτήρα, αλλά παραμένει πάντοτε πιστό στο τρίπτυχο «ποιοτική εξυπηρέτηση – προσιτές τιμές – επαγγελματική συμπεριφορά».

Samsung Logo

Από την ίδρυσή της στη Suwon της Κορέας, το 1969, η Samsung Electronics έχει εξελιχθεί σε μια ηγετική εταιρεία παγκοσμίως στην τεχνολογία πληροφοριών, με περισσότερες από 200 θυγατρικές σε όλον τον κόσμο.
Η εταιρεία παράγει, μεταξύ άλλων, οικιακές συσκευές όπως τηλεοράσεις, οθόνες, εκτυπωτές, ψυγεία και πλυντήρια ρούχων, καθώς και πρωτοπόρα προϊόντα κινητής τηλεπικοινωνίας, όπως smartphone και tablet. Η Samsung παραμένει, επίσης, ένας αξιόπιστος προμηθευτής σημαντικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, όπως είναι η μνήμη DRAM και οι ημιαγωγοί χωρίς μνήμη.
Η Samsung δεσμεύεται να δημιουργεί και να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας με γνώμονα την άνεση του καταναλωτή και να προωθεί έναν πιο έξυπνο τρόπο ζωής για τους πελάτες της ανά τον κόσμο.

Olympus PEN E-P3

Η Olympus PEN E-P3 είναι μία mirrorless φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 4/3 CMOS των 12.3 megapixels και επεξεργαστή True Pic VI. Το ISO της ρυθμίζεται από 200 έως 12800 και η ταχύτητα λήψης “πιάνει” τα 3 καρέ το δευτερόλεπτο. Είναι εξοπλισμένη με οφόνη αφής OLED 3″, ενσωματωμένο flash και τροφοδοτείται με μπαταρία λιθίου. Μαζί με τον φακό EZ-M14-42 II R αποτελεί ένα δυνατό φωτογραφικό όπλο για οποιοδήποτε φωτογράφο αγαπάει την φωτογραφία δρόμου και θέλει μία μικρή, ελαφριά και ταυτόχρονα ποιοτική φωτογραφική μηχανή.

Samsung NX300

Η Samsung NX300 έχει αισθητήρα APS-C των 20 megapixels (ISO 100-25.600) με δυνατότητα 3D εγγραφής, οθόνη αφής AMOLED 3.3″ (μεταβλητής γωνίας, με ανάλυση 798.000 dots), νέο σύστημα αυτόματης εστίασης και video 1080p Full HD στα 60 fps. Η ταχύτητα σε συνεχής λήψεις φτάνει τα 8 καρέ το δευτερόλεπτο και έχει ενσωματωμένο WiFi και τεχνολογία NFC. Για να μάθετε περισσότερα για την Samsung NX300 διαβάστε το αναλυτικό μας review.

Samsung Galaxy GC110

H Samsung GALAXY CG110 έχει αισθητήρα τεχνολογίας BSI-CMOS, μεγέθους 1/2.3″ και ανάλυσης 16.3 megapixels. Έχει τη δυνατότητα ρύθμισης του ISO από 100 μέχρι 3200 και εγγραφής Full HD video 1920 x 1080 (30fps). Ο φακός αποδίδει 21x zoom (23 – 483mm) και είναι εξοπλισμένος με οπτικό σταθεροποιητή και η οθόνη αφής είναι 4,8″, HD Super Clear LCD. Η Samsung Galaxy τρέχει λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean με επεξεργαστή 1.4GHz Quad-Core και έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και GPS.

Όροι συμμετοχής

Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό με μία φωτογραφία. Η φωτογραφία μπορεί να είναι από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, smartphone ή φιλμ και πρέπει να αποσταλεί με email στο pttlgr @ gmail.com.
Κάθε φωτογραφία πρέπει να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο JPG)
– η μεγαλύτερη της πλευρά να είναι 1000 pixels και το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 2MB (δείτε στο video μας πως να ρυθμίσετε τις διαστάσεις και το μέγεθος)
– η ονομασία του αρχείου να αποτελείται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, για παράδειγμα giorgospapadopoulos.jpg
– να μην έχει υδατογράφημα (watermark)

Στο θέμα της επεξεργασίας επιτρέπονται:
– διόρθωση της έκθεσης, αντίθεσης
– διόρθωση της ισορροπίας λευκού
– διόρθωση της φωτεινότητας
– crop
– απομάκρυνση σκόνης στον αισθητήρα με το clone stamp.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φίλτρων (οποιουδήποτε τύπου), η μείωση του θορύβου, η ενίσχυση της οξύτητας, η αφαίρεση αντικειμένων ή η προσθήκη αντικειμένων και γενικότερα η υπερβολική παραποίηση της εικόνας.

Τέλος επιτρέπονται οι Α/Μ φωτογραφίες (φιλμ ή ψηφιακές), αλλά απαγορεύονται φωτογραφίες που έχουν δημιουργηθεί με την τεχνική HDR (ή ανάλογη επεξεργασία) και πανοραμικές φωτογραφίες.
Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν διακριθεί σε άλλους εγχώριους ή διεθνείς διαγωνισμούς.

Σημαντικός όρος είναι ότι πρέπει να είστε ο αποκλειστικός δημιουργός της φωτογραφίας και να έχετε στην κατοχή σας το αρχικό αρχείο, το οποίο μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή από την ομάδα του pttl.gr (θα ζητηθεί σίγουρα από τους φιναλίστ του διαγωνισμού).
Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία του κάθε φωτογράφου-δημιουργού, ο οποίος δηλώνει ότι η φωτογραφία που μας αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλει τα δικαιώματα τρίτων.
Επίσης κάθε φωτογράφος παραχωρεί στο pttl.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσει την φωτογραφία που θα αποστείλει στον κατάλογο των φωτογραφιών που θα διαγωνιστούν και θα βρίσκεται στο Flickr, όπως και το δικαίωμα δημοσίευσης της στην ιστοσελίδα www.pttl.gr (και στις αντίστοιχες σελίδες του pttl.gr στο Facebook, στο Twitter και το Google+).
Το pttl.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιγραφή ή κλοπή της φωτογραφίας.

Οι αποφάσεις της οργανωτικής επιτροπής (Βήτος Βάιος για το pttl.gr και Nikoς Κουλουμπής για τον Φωτοδεσμό) για αποκλεισμό διαγωνιζόμενων που παραβαίνουν τους όρους είναι οριστικές και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως και η επιλογή του τελικού νικητή από τον κριτή του διαγωνισμού (Γιάννη Μπεχράκη).
Το pttl.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον χρόνο λήξης του διαγωνισμού ή το έπαθλο εάν κριθεί απαραίτητο.

Όλοι οι συμμετέχοντες, με την αποστολή της συμμετοχής τους, συμφωνούν με τους παραπάνω όρους.

Περίοδος διαγωνισμού

Μπορείτε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014 (23:59).

Η ψηφοφορία για το βραβείο κοινού, μέσω της συγκέντρωσης των περισσότερων like στο album του pttl.gr στο facebook θα κλείσει στις 15 Φεβρουαρίου. Το pttl.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να αποκλείσει συμμετοχές και εικόνες οι οποίες εμφανίζουν περίεργη δραστηριότητα κατά τη διαδικασία συγκέντρωσης like.

Η ανακοίνωση του βραβείου κοινού θα γίνει μαζί με τους νικητές που θα επιλέξει ο κριτής μας (Γιάννης Μπεχράκης) στις 20 Φεβρουαρίου και αφού θα προηγηθεί έλεγχος των πρωτότυπων αρχείων των νικητών. Σε περίπτωση που υπάρχει αμφιβολία για οποιαδήποτε εικόνα το pttl.gr θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της.

Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας του www.pttl.gr και των σελίδων μας στο Facebook, το Twitter και το Google+ και στην ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού (όπως και στην σελίδα του Φωτοδεσμού στο Facebook) .
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του e-mail που έστειλαν τις εικόνες τους και κατόπιν συνεννόησης θα παραλάβουν το έπαθλα.

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας, σίγουροι ότι θα τηρήσετε το φωτογραφικό “ευ αγωνίζεσθαι” στο ακέραιο.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο pttlgr @ gmail.com.

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

32 σχόλια

  • #
    1

    Καλημέρα σας,

    μπορούν να λάβουν μέρος και άτομα που ζουν στο εξωτερικό; Μπορεί η φωτογραφία να είναι από περιβάλλον εκτός Ελλάδος;

    ευχαριστώ.

  • #
    1

    Προς τους διοργανωτές,
    Πολύ ενδιαφέρων ο διαγωνισμός σας και πολύ καλό έπαθλο για τα Ελληνικά δεδομένα.
    Ίσως δεν είναι του παρόντος να επεκταθώ στις γενικές προδιαγραφές της φωτογραφίας δρόμου αλλά με την ευκαιρία θα ήθελα να θίξω το θέμα, έστω και επιδερμικά μιά και βρίσκω τους κανονισμούς σας λίγο αυστηρούς για το 2014. Μέχρι πριν μερικά χρόνια στους διαγωνισμούς του είδους που οι συμμετέχοντες έπρεπε να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους σε φωτογραφικό χαρτί, ΔΕΝ υπήρχαν περιορισμοί για το τι είδους φιλμ, ή χαρτί, ή χημικά επεξεργασίας μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει. Αυτά μπορούσαν να επιδράσουν δραματικά στην ποιότητα της φωτογραφίας πέρα από το crop ή την έκθεση. Για να το πάμε λίγο παρακάτω μέχρι και ο φακός εκτύπωσης μπορούσε να επιδράσει δραματικά στην οξύτητα και το contrast αλλά και πολλοί άλλοι παράγοντες και τεχνικές που σήμερα ξεχνάμε αλλά δεν ήταν περιοριστικοί ως προς την αποδοχή μίας φωτογραφίας δρόμου. Τόσα χρόνια μετά βλέπω ότι τα εργαλεία του φωτογράφου αντί να αυξάνονται, να περιορίζονται δραματικά ως προς την επεξεργασία υποψηφίων φωτογραφιών σε διαγωνισμούς street photo. Δεν μιλάω φυσικά για φωτογραφία news ή Documentary,ούτε για προσθαφαίρεση αντικειμένων και φυσικά δεν μιλάω για παραποίηση της εικόνας με HDR, αλλά για μία σύγχρονη επεξεργασία με τα σημερινά μέσα/προγράμματα μέσα στα πλαίσια της φωτογραφίας δρόμου. Γιατί θα πρέπει να αφήσω τον κατασκευαστή του sensor να μου καθορίσει σημαντικές παραμέτρους στην φωτογραφία μου όπως ή οξύτητα, κοντράστ, saturation κλπ (και αυτά μπορούν να ρυθμιστούν on camera) και όχι να τις καθορίσω στο Photoshop για ένα ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα.
    Το ερώτημα είναι μάλλον φιλοσοφικό… δεν γνωρίζω τι θα έκανε σήμερα, αν ζούσε ο HCB ή ο Robert Capa αλλά στην εποχή τους χρησιμοποίησαν την τελευταία τεχνολογία, τους καλύτερους φακούς και μηχανές και μένει το ερώτημα, Αν είχαν στην διάθεσή τους τα σημερινά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, μέχρι ποιό σημείο θα τα χρησιμοποιούσαν ? Προσωπική μου άποψη είναι ότι ακόμη και το (απολύτως αποδεκτό) ασπρόμαυρο, είναι μιά τεράστια αλλοίωση της πραγματικότητας και έγινε αποδεκτό εξ ανάγκης γιατί δεν υπήρχε τεχνολογία αποτύπωσης χρωμάτων.
    Ίσως ο παλιός μου συνάδελφος και φίλος Γιάννης Μπεχράκης σαν κριτής του διαγωνισμού σας να μπορούσε να μας πει την γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα.

    Εύχομαι καλή επιτυχία στούς συμμετέχοντες και πραγματικά θα ήθελα να δώ την street φωτογραφία να απελευθερώνεται από τις πολλές και αυστηρές δεσμεύσεις σχετικά με την ψηφιακή επεξεργασία, φυσικά μέσα στα πλαίσια που περιέγραψα παραπάνω.
    Ευχαριστώ πολύ για τον χώρο.
    Γιάννης Γιατίλης

    • #
      1

      Όπως έγραψες Γιάννη είναι μάλλον μία μεγάλη συζήτηση το θέμα της επεξεργασίας εικόνων για διαγωνισμούς φωτογραφίας.

      Βέβαια η επεξεργασία μίας φωτογραφίας δεν είναι έγκλημα αλλά θα πρέπει να μπαίνουν κάποιοι κανόνες που να ισχύουν για όλους. Εμείς απλά θέτουμε τους όρους στην επεξεργασία για να αποφύγουμε την υπερβολική παραποίηση.
      Όσο αφορά το contrast, το saturation ή την οξύτητα που αναφέρεις αλλά και όλους τους περιορισμούς που θέτουμε μιλάμε πάντα για την αποφυγή υπερβολικής αλλαγή τους (άλλωστε είναι νομίζουμε πολύ δύσκολο να διακρίνει κάποιος μικρές αλλαγές).

      Πάντως είναι μία ανεξάντλητη συζήτηση που αφορά το σύνολο της φωτογραφικής κοινότητας και που νομίζω ότι δεν έχει αναγκαστικά σωστό ή λάθος.

  • #
    1

    Υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας ;

  • #
    1

    Καλησπέρα σας ,

    Μπορεί ο ίδιος χρήστης να στείλει παραπάνω από μία φωτογραφία ?

    Ευχαριστώ

  • #
    1

    Συγχαρητήρια σε εσάς και σ’ όλους τους χορηγούς για τους υπέροχους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!

    Καλή επιτυχία σε όλους και Καλή Χρονιά!!!

  • #
    1

    Υπέροχος διαγωνισμός ! Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε !!Καλη χρονιά και καλές λήψεις σε όλους!

  • #
    1

    Συγχαρητήρια για την υπόδειξή σας όσον αφορά την αποφυγή υπερβολικών επεμβάσεων πάνω στις φωτογραφίες του διαγωνισμού. Είναι γεγονός ότι η προηγμένη σημερινή τεχνολογία έχει παρασύρει πολύ κόσμο σε απαράδεκτες πολλές φορές παραποιήσεις της εικόνας, που οδηγούν συχνά σε κακόσχημα δημιουργήματα. Δεν υπάρχει ασφαλώς αμφιβολία για το ότι το φωτοσόπ δίνει αρκετές φορές εξαιρετικά αποτελέσματα, η κατάχρηση όμως των δυνατοτήτων του οδηγεί πολλόύς νεότερους ιδίως φωτογράφους σε λαθεμένους δρόμους όσον αφορά την αισθητική στην τέχνη. Πριν από αρκετά χρόνια σε ένα σημείωμά μου στον ΦΩΤΟγράφο είχα διατυπώσει την άποψη ότι θα έπρεπε ίσως να γίνει διαχωρισμός μεταξύ συμβατικής φωτογραφίας και ηλεκτρονικής εικόνας. Σήμερα οι εικόνες που αντικρύζουμε είναι ως επί το πλείστον έργα γραφικών τεχνών. Μήπως επομένως θα έπρεπε να γίνεται διάκριση μεταξύ φωτογραφίας και γραφίστικης εικόνας;

    • #
      1

      σωστή η παρατήρηση σχετικά με τον διαχωρισμό. όμως πλέον δύσκολο να μην μπει κάποιος στον πειρασμό να πειράξει μία εικόνα, ακόμα και ως πράξη πειραματισμού. Πάντως εν μέρει όρια μπορούν να μπουν ώστε να υπάρχει ισορροπία στις συμμετοχές ενός διαγωνισμού.

  • #
    1

    Καλησπερα και χρονια πολλα! Καλη χρονια να εχουμε! Μια διευκρινηση οσον αφορα το θεμα. Οταν λετε κλικ στον δρομο…περιλαμβανει κ τον χωματοδρομο;;; π.χ. σκεφτομαι μια φωτο που μου αρεσει αλλα την ειχα τραβηξει στο βουνο…

    • #
      1

      καλησπέρα και χρόνια πολλά! όταν λέμε “κλικ στο δρόμο” δεν εννοούμε ότι πρέπει να υπάρχει απαραίτητα δρόμος μέσα στο πλάνο. Αναφερόμαστε περισσότερο στη φωτογραφία δρόμου (street photography) σαν είδος φωτογραφίας.

  • #
    1

    Καλησπέρα, τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει photoshop? Πώς ρυθμίζει το μέγεθος?

    • #
      1

      τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας έχουν επιλογή για αλλαγή του μεγέθους με παρόμοια διαδικασία. Οδηγίες θα υπάρχουν λογικά στο “Help” του κάθε προγράμματος.

    • #
      1

      Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το irfanview – δωρεαν προγραμμα και στο resize εχει να επιλέξεις το μέγεθος της μιας διαστασης και υπολογίζει αυτοματα την άλλη. Οπότε βάζεις στην μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας σου το 1000 που ορίζουν οι οροι και τελείωσες.

  • #
    1

    Μια ερωτηση…
    Επιτρεπονται οι Α/Μ φωτογραφιες που εχουν μετατραπει σε ασπρομαυρες απο το raw αρχειο με χρηση προγραμματος (πχ Lightroom)? Γενικα ειναι αποδεκτες και συνηθισμενες σε φωτογραφια δρομου, αλλα θα ηθελα μια επιβεβαιωση οτι δεν το θεωρειτε μη αποδεκτη επεξεργασια

  • #
    1

    wraia i street photography kai tha lavw meros alla ena kserw oti tha fame poli ksylo apo agnwstous…enan papatzi piga na vgalw kai to treximo pou erixa meta den perigrafetai…..kali mas epitixia :)

  • #
    1

    Υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας ?

  • #
    1

    Το ασπρόμαυρο θεωρείτε φίλτρο?

  • #
    1

    Καλησπέρα και καλή επιτυχία! Τι εννοείτε με το ασπρόμαυρο φίλτρο του; Εγώ στη σελίδα του facebook βλέπω πολλές ασπρόμαυρες… αυτό σημαίνει τι, ότι βγαίνουν εκτός διαγωνισμού, όλα οκ, ή απλά δεν θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό παρά μόνο στο κομμάτι της ”εικόνας του κοινού”; Ευχαριστώ πολύ!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!