Κατεβάστε μόνο σήμερα και δωρεάν το Cyberlink PhotoDirector 4


Κατεβάστε μόνο σήμερα και δωρεάν το Cyberlink PhotoDirector 4

Το Cyberlink PhotoDirector 4 είναι ένα λογισμικό αξίας 100 δολαρίων και μέχρι και τις 28 Μαρτίου (Σήμερα!!) μπορείτε να το κατεβάσετε χρησιμοποιώντας το ειδικό λινκ (τέλος του άρθρου) και τον κωδικό PHD4PCMAG (προσφορά για του αναγνώστες του PCMAG.com).

Το Cyberlink PhotoDirector 4 επιτρέπει εκτός των άλλων την επεξεργασία RAW αρχείων. Μέσω του φιλικού περιβάλλοντος εργασίας του, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Adobe Lightroom (χρησιμοποιεί Library), μπορείτε να εισάγετε και να τελειοποιήσετε τις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε περιοχές των φωτογραφιών σας για βελτίωση τους, μειώστε τον ψηφιακό θόρυβο, διορθώστε την ισορροπία λευκού και ελέγξτε την οξύτητα. Χρησιμοποιήστε κάποια από τα πολλά εφέ που παρέχονται, αφαιρέστε αντικείμενα (χρησιμοποιεί την τεχνολογία content aware που έχουμε δει στο Adobe Photoshop), δημιουργήστε υδατογραφήματα (watermarks). Χρησιμοποιήστε τα ειδικά εργαλεία για την βελτίωση των πορτρέτων σας (μάτια, δέρμα, σχήμα σώματος, αφαίρεση ρυτίδων, λεύκανση δοντιών) και άλλα πολλά.

Εμείς ήδη το εγκαταστήσαμε και μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που αξίζει να το έχετε. Και είναι και ΔΩΡΕΑΝ!

Μπορείτε να το κατεβάσετε για Windows ή Mac, εδώ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον φίλο του pttl.gr Μελέτη για την έγκαιρη ενημέρωση!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PCmag.com
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!