Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το CyberLink PhotoDirector 5 Deluxe


Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το CyberLink PhotoDirector 5 Deluxe

Αυτή την φορά η CyberLink σε συνεργασία με την ιστοσελίδα sharewareonsale προσφέρουν δωρεάν το CyberLink PhotoDirector 5 Deluxe (κυκλοφορεί ήδη η έκδοση 6), αξίας 60 δολαρίων.

Το Cyberlink PhotoDirector 5 Deluxe επιτρέπει εκτός των άλλων την επεξεργασία RAW αρχείων. Μέσω του φιλικού περιβάλλοντος εργασίας του, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Adobe Lightroom (χρησιμοποιεί Library), μπορείτε να εισάγετε και να τελειοποιήσετε τις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε περιοχές των φωτογραφιών σας για βελτίωση τους, μειώστε τον ψηφιακό θόρυβο, διορθώστε την ισορροπία λευκού και ελέγξτε την οξύτητα. Χρησιμοποιήστε κάποια από τα πολλά εφέ που παρέχονται, αφαιρέστε αντικείμενα (χρησιμοποιεί την τεχνολογία content aware που έχουμε δει στο Adobe Photoshop), δημιουργήστε υδατογραφήματα (watermarks). Χρησιμοποιήστε τα ειδικά εργαλεία για την βελτίωση των πορτρέτων σας (μάτια, δέρμα, σχήμα σώματος, αφαίρεση ρυτίδων, λεύκανση δοντιών) και άλλα πολλά.

Για να το αποκτήσετε θα πρέπει να βάλετε το email σας εδώ και να ακολουθήσετε την διαδικασία (θα σας έρθει ο σύνδεσμος για download και ο σειριακός αριθμός με email).

H έκδοση που προσφέρεται είναι για Η/Υ με λειτουργικό Windows [XP, Vista, 7, 8 (32-bit και 64-bit)].

H προσφορά τελειώνει στις 19 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sharewareonsale
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Ευχαριστώ πολύ..μόλις το εγκατέστησα

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!