Lomography Diana F+ Explorer Nocturne, νέα μηχανή film μεσαίου φορμά


Lomography Diana F+ Explorer Nocturne, νέα μηχανή film μεσαίου φορμά

H Lomography Diana F+ Explorer Nocturne δέχεται films 120 και δίνει την δυνατότητα επιλογής λειτουργίας ανάμεσα σε N (normal, για φως ημέρας και flash) και B (για μακρά έκθεση, εσωτερικούς χώρους και βράδυ). Εστιάζει από το 1 μέτρο ως το άπειρο και επιτρέπει την δημιουργία εικόνων με την τεχνική της διπλοέκθεσης, ενώ αφαιρώντας τον φακό μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως pinhole μηχανή.

Με ιδιαίτερο look, χρυσού χρώματος με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες η νέα έκδοση της Lomography Diana F+ είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και διαθέτει οπτικό οφθαλμοσκόπιο και υποδοχή τριποδιού.

Η Lomography Diana F+ Explorer Nocturne πωλείται μαζί με το flash της στην τιμή των 99 ευρώ. Θα την βρείτε στην ιστοσελίδα της Lomography.

Lomography Diana F Explorer Nocturne

Lomography Diana F Explorer Nocturne-2

Lomography Diana F Explorer Nocturne-3

Lomography Diana F Explorer Nocturne-4

Lomography Diana F Explorer Nocturne-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!