H DJI και η Hasselblad παρουσιάζουν από κοινού ένα νέο προϊόν για εναέριες λήψεις


H DJI και η Hasselblad παρουσιάζουν από κοινού ένα νέο προϊόν για εναέριες λήψεις

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε η DJI, ο ηγέτης στο χώρο των drones, αγόρασε μετοχές της Hasselblad.

Φυσικά η περιέργεια όλων μας για τη νέα αυτή συνεργασία ήταν πολύ μεγάλη, καθώς αναμέναμε να δούμε πως ο κινεζικό κολοσσός θα συνεργαστεί με την γνωστή Σουηδική εταιρεία.

Η παραπάνω απορία μας απαντήθηκε σήμερα, αφού DJI και Hasselblad παρουσίασαν τη νέα εναέρια πλατφόρμα που αποτελείται από την πλατφόρμα της DJI, M600 (είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο) και τη μηχανή μεσαίου φορμά της Hasselblad A5D (είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2015).

Η νέα πλατφόρμα A5D-M600 είναι το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε ούτε η τιμή αλλά ούτε και το πότε θα είναι διαθέσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DJI
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!