Η DJI παρουσιάζει το νέο εξελιγμένο drone της, DJI Inspire 1


Η DJI παρουσιάζει το νέο εξελιγμένο drone της, DJI Inspire 1

To DJI Inspire 1 έχει πόδια τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και τα οποία σηκώνονται για άνετες λήψεις 360 μοιρών, ενώ κατεβαίνουν αυτόματα μόλις βρεθεί κοντά στο έδαφος. Διαθέτει επιλογή αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης και Gimpal 3 αξόνων για σταθερές λήψεις, το οποίο περιστρέφεται 360 μοίρες.

Είναι εξοπλισμένο με κάμερα που καταγράφει video σε μέγιστη ανάλυση 4K στα 30fps και φωτογραφίες 12 megapixels (αισθητήρας 1/2.3″, 94 μοίρες γωνία λήψης), με δυνατότητα λήψης RAW αρχείων σε Adobe DNG.

Φυσικά διαθέτει GPS για να μπορεί να σταθεροποιείται στον αέρα αλλά και να επιστρέφει αυτόματα στο σημείο απογείωσης σε περίπτωση απώλειας της σύνδεσης με τον χειριστήριο, ενώ ο χρήστης μέσω ειδικής εφαρμογής μπορεί να το ελέγξει πλήρως και αν χρειαστεί να ελέγξει την κάμερα και να αλλάξει τις ρυθμίσεις της (ISO, ισορροπία λευκού, έκθεση). Επιπλέον το νέο DJI Inspire 1 έχει ειδικό σύστημα μέσω του οποίου επιτρέπεται ο ξεχωριστός έλεγχος του drone και της κάμερας από δύο χειριστές.
Η DJI υποστηρίζει ότι το νέο DJI Inspire 1 είναι κατάλληλο και για πτήσεις σε εσωτερικούς χώρους.

To DJI Inspire 1 πωλείται στην τιμή των 2.900 δολαρίων με ένα χειριστήριο και στην τιμή των 3.400 δολαρίων με δύο χειριστήρια.

DJI Inspire 1

DJI Inspire 1-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DJI
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!